LED Schoolverlichting: en voor universiteiten

Zakelijk LED

LED schoolverlichting kopen of daar op de universiteit gebruik van maken? Het is in het onderwijs belangrijk om voor voldoende lichtopbrengst te zorgen. Toch hoeft dat niet te betekenen dat je daar veel energie voor dient te gebruiken. In plaats daarvan zijn er duurzame alternatieven beschikbaar. LED is uitstekend geschikt, terwijl je bovendien profiteert van een aantal andere belangrijke voordelen. De meest gebruikte producten zijn LED panelen en LED downlights.

Wij helpen je hinderlijke schaduwen te voorkomen, verbeteren de levens- en werkkwaliteit voor studenten, scholieren en medewerkers en denken bijvoorbeeld mee over het juiste lichtniveau. Door die eenmalig goed te kiezen of aan te passen aan de hand van de situatie. In warm wit, natuurlijk wit of helder en koel wit licht. We zijn jouw specialisten in LED schoolverlichting, speciaal geschikt voor de gevraagde brandtijden en met de laagst mogelijke kosten voor de energierekening.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Waarop letten bij schoolverlichting?

Benieuwd waarop te letten als je kiest voor universiteits- of schoolverlichting in LED? Wij zorgen ervoor dat de verlichting bijdraagt aan een productieve omgeving. Bovendien is het verstandig om rekening te houden met:

  • Lichtopbrengst

Wat is de lichtopbrengst in lumen of in lux? Een belangrijke overweging, waarmee je ervoor zorgt dat het prettig leren en studeren is. Uiteraard is het mogelijk om dit gedurende de dag te variëren, dankzij de speciale LED dimmers die daarvoor beschikbaar zijn.

Tip: we denken met je mee over de lichtopbrengst, net als eventuele schaduwen. Op die manier garanderen we een geschikte lichtomgeving, speciaal ontwikkeld voor op scholen, universiteiten en in andere vormen van het onderwijs.

Zakelijk LED

  • Kleurtemperatuur

Welke kleurtemperatuur is het best geschikt om bij te studeren? LED verlichting is er in 3000K voor warm wit, in 4000K voor natuurlijk wit licht en in 6000K voor helder en koel wit licht. Geschikt voor de diverse situaties, waarover we je uitstekend kunnen adviseren.

Zakelijk LED

  • Licht waar dat nodig is

We begrijpen dat het licht alleen moet branden waar dat op dat moment nodig is. Met onze bewegingssensoren zorgen we ervoor dat die automatisch uitschakelt als er even niemand aanwezig is. Een duurzame keuze, waardoor de energierekening nog lager zal uitvallen. Op die manier verdient de investering zich eenvoudig terug.

Zakelijk LED

Voordelen van goede verlichting voor universiteiten?

LED verlichting voor universiteiten, scholen en andere onderwijsinstellingen biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Betere levens- en leerkwaliteit

Licht heeft grote invloed op de manier waarop we leren, studeren en werken. Met de juiste verlichting zorgt je voor een aangename omgeving. Dit heeft positieve invloed op het welzijn van zowel de studenten als leraren en andere medewerkers.

Zakelijk LED

  • Minimale verstoringen en onderhoud

LED verlichting voor het onderwijs heeft minder last van verstoringen en vraagt om veel minder onderhoud. je heeft er weinig omkijken naar en hoeft daar dus weinig kosten voor te maken. Twee belangrijke voordelen van LED verlichting voor scholen en universiteiten.

Zakelijk LED

  • Lagere energiekosten

De LED verlichting voor universiteiten en scholen brengt de energiekosten flink omlaag. Onze duurzame LED lampen besparen tot 90% energie, terwijl ze zorgen voor dezelfde hoge lichtopbrengst die je nodig hebt.

Zakelijk LED

  • Gelijkmatige LED-verlichting

We adviseren je graag over een gelijkmatige verdeling van de LED-verlichting. Dat voorkomt hinderlijke schaduwen en zorgt er in plaats daarvan voor dat je er op een fijne manier gebruik van kunt maken.

Zakelijk LED

  • Duurzame keuze: minder CO2-uitstoot

Werken aan een duurzaam imago van jouw hogeschool, universiteit of andere onderwijsinstelling? Onze LED verlichting is dan een goede keuze. Dankzij lagere CO2-uitstoot, waarmee je zorgt voor een groener imago.

Zakelijk LED

Uitgebreid assortiment: precies wat je nodig hebt

Uiteraard heeft je de keuze uit een breed assortiment. Ontdek bijvoorbeeld de LED panelen voor aan het plafond, net als de LED downlights die je kunt gebruiken. En wist je dat LED TL buizen er goed geschikt zijn als vervanging in de armaturen die je al heb zitten in het plafond.

Bekijk ook onze LED plafondlampenen E14 Lampen (kleine fitting) en E27 lampen (grote fitting). Het is verlichting zoals je dat gewend bent van andere lampen, maar dan een stuk zuiniger en goed geschikt voor in het onderwijs. En gebruik ook bewegingssensoren, zo voorkom je dat het licht niet onnodig aan staat wanneer er niemand in de ruimte is en juist aan gaat bij beweging.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Ons best verkochte LED schoolverlichting

Direct een blik werpen op een selectie van ons best verkochte LED schoolverlichting? Zie hieronder de bestverkochte schoolverlichting en kijk welke producten het best passen bij jouw wensen en behoeften.

LED Downlights

Bekijk alle LED downlighters.

LED TL Buizen

Bekijk alle LED TL Buizen.

LED Panelen

Bekijk alle LED panelen.

Waarom BES LED?

Benieuwd waarom we het beste adres zijn voor jouw LED school- en universiteitsverlichting? We kopen direct in bij fabrikanten zoals OSRAM, en Ledvance. Dat betekent dat we je daarover goed kunnen adviseren en je bovendien de laagste prijs kunnen garanderen. Zonder onnodige marges, zodat je er op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

Bovendien zorgen we voor een snelle levering op jouw adres en adviseren we je graag over het beste lichtplan en goed gebruik van de LED lichtbronnen. In nieuwe of bestaande armaturen, zodat je daar in sommige gevallen gewoon gebruik van kunt blijven maken.

Online school- en universiteitverlichting kopen

Online jouw school- en universiteitsverlichting kopen of wil je graag meer weten over de oplossingen met LED? Onze specialisten adviseren je graag, ook als je specifieke vragen heeft over toepassingen, lichtbronnen en de armaturen die er beschikbaar zijn.

Advies gezocht voor professionele school- en universiteitsverlichting? Ons team van specialisten staan graag voor je klaar. Bel ons op telefoonnummer +31 85 301 08 74, stuur ons een WhatsApp-bericht naar hetzelfde nummer, mail naar info@besled.nl. We horen graag van je!


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!