LED Terreinverlichting

Zakelijk LED

Terreinverlichting gezocht? De beste verlichting voor jouw bedrijfsterrein, haventerrein of bijvoorbeeld een parkeerterrein. Het is bijvoorbeeld belangrijk om netjes te voldoen aan de normen voor lichtopbrengst, waarmee je zorgt voor een veilige en functionele omgeving. De meest gebruikte LED verlichting op terreinen zijn LED bouwlampen.

Wil je bezoekers en medewerkers laten parkeren, gaat het om een terrein met opslag of een haventerrein waar anderen moeten kunnen werken? Afhankelijk van het gebruik gelden er andere normen, waarover we graag met je meedenken. Wij kennen voorwaarden op het gebied van veiligheid en productiviteit, die we graag koppelen aan de verlichting die daarvoor het best geschikt is. Goed van kwaliteit en toch op een voordelige manier beschikbaar, zodat je daar een scherpe prijs voor betaalt.

Benieuwd waarop te letten bij de keuze voor LED terreinverlichting? Of wil je weten hoe andere bedrijven daar heel efficiënt gebruik van maken? We zetten de mogelijkheden op een rij, net als de belangrijke voorwaarden om rekening mee te houden.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Waarop letten bij terreinverlichting?

Ben jij verantwoordelijk voor de terreinverlichting en zoek je een specialist die je daarbij kan helpen? Wij weten waarop te letten, om een goede keuze te maken. Netjes binnen bijvoorbeeld de NEN-EN 12464-1-norm. Die stelt dat je bijvoorbeeld dient te zorgen voor voldoende lichtopbrengst. Een Europese norm, aan de hand waarvan we je graag adviseren over bijvoorbeeld het wattage dat je binnen of buiten nodig hebt.

Tip: meer doen dan alleen wat er nodig is? Met de juiste verlichting zorg je voor een sfeer en fijne ambiance. Dat gaat verder dan de normen, iets waarover we graag met je meedenken.

Benieuwd hoe je binnen de normen die er gelden zorgt voor de ideale LED verlichting voor het terrein? We zetten een aantal tips voor bedrijfsterreinen, haventerreinen en parkeerterreinen voor je op een rij:

  • 1. Voldoende lichtopbrengst in lux

Denk allereerst na over de lichtopbrengst die er nodig is. Om veilig te kunnen bewegen of werken, net als om functioneel vooruit te kunnen. De norm schrijf bijvoorbeeld 500 lux voor als je op kantoor werkt. Op een parkeerterrein is 10 of zelfs 5 lux soms al voldoende. Er is dan voldoende licht om bij te bewegen en bijvoorbeeld de auto te parkeren. Aan de hand van het type terrein en het gebruik daarvan kunnen we je adviseren over de lichtopbrengst die er nodig is. We denken met je mee, zodat jij kunt rekenen op verlichting die netjes aan de normen voldoet. Of die zelfs verder gaat dan dat, om medewerkers en bezoekers de prettige omgeving te bieden die je belangrijk vindt.

Zakelijk LED

  • 2. Voorkom vervelende schaduwen op het terrein

Gebruik je verlichting van bovenaf? Het is belangrijk om schaduwen te voorkomen en in plaats daarvan voor voldoende gelijkmatigheid te zorgen. Die berekenen we door de minimale verlichting te delen door de gemiddelde verlichting (Emin/Egem), waarvoor we kunnen adviseren over de metingen die daarbij belangrijk zijn. Dat voorkomt te veel schaduwen en zorgt er in plaats daarvan voor dat er op de verschillende plekken op een gelijkmatige manier verlichting beschikbaar is.

Zakelijk LED

  • 3. Efficiëntie: gebruik bewegingssensoren

Zuinig gebruik maken van de terreinverlichting? LED is op dat gebied al een uitstekende keuze. Het wattage kan een stuk lager zijn dan bij traditionele verlichting, terwijl je kunt rekenen op dezelfde lichtopbrengst. Op die manier zorgen we ervoor dat je eenvoudig op de energierekening bespaart. En wil je daarnaast nog meer besparen? Dankzij bewegingssensoren schakelt de verlichting alleen in op het moment dat er iemand aanwezig is. De verlichting schakelt daarna automatisch uit, om de energiekosten verder omlaag te brengen.

Zakelijk LED


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Uitgebreid assortiment: precies wat je nodig hebt

Benieuwd naar ons assortiment, bijvoorbeeld voor de verschillende terreinen? Populaire terreinverlichtingsproducten zijn onder andere LED Bouwlampen, LED balken en buitenlampen met sensor. We zetten een aantal van de populaire mogelijkheden voor je op een rij:

  • 4. Bedrijfsterreinverlichting

Gebruik je een bedrijfsterrein en wil je die verlichten? Of zoek je naar een manier om de huidige terreinverlichting te vernieuwen door LED? Wij adviseren je over de mogelijkheden, bijvoorbeeld door goed te kijken naar de werkzaamheden die er worden uitgevoerd. Gaat het om dagelijkse werkzaamheden waarbij relatief veel licht nodig is? Dat vraagt om een andere benadering dan een terrein dat wordt gebruikt voor de opslag van goederen.

Zakelijk LED

  • 5. Haventerreinverlichting

In de haven aan het werk en ervoor zorgen dat dit ook in de avonduren door kan gaan? Of juist vroeg in de ochtend beginnen, dankzij de juiste verlichting? We denken mee over de lichtopbrengst in lux, de kleurechtheid in CRI-waarde en bijvoorbeeld de gelijkmatigheid van de verlichting. En wil je verblinding voorkomen? Dan letten we op de UGR-waarde, zodat we je goed kunnen adviseren over de verlichting voor het haventerrein.

Zakelijk LED

  • 6. Parkeerterreinverlichting

Bezoekers en medewerkers veilig laten parkeren en ervoor zorgen dat ze makkelijk hun weg kunnen vinden? We denken mee over de beste keuze voor parkeerterreinverlichting. Goed van kwaliteit met A-merken zoals OSRAM en Ledvance, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Met een scherpe prijs, dankzij de mogelijkheid om de verlichting gewoon online te bestellen.

Zakelijk LED

Online terreinverlichting kopen

Enthousiast over de mogelijkheden voor terreinverlichting en benieuwd naar ons advies? We denken graag met je mee en kunnen je bijvoorbeeld aangeven welk wattage in LED je nodig hebt. Aan de hand van de huidige verlichting of op basis van jouw wensen voor gebruik van het terrein. We laten je zien waar andere klanten gebruik van maken en vertellen je graag meer over het uitgebreide assortiment dat er beschikbaar is.

Advies gezocht voor professionele terreinverlichting? Ons team van specialisten staat graag voor je klaar. Bel ons op telefoonnummer 085 301 08 74, stuur ons een WhatsApp-bericht naar hetzelfde nummer, mail naar info@besled.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Bouwlampen

Bekijk alle Bouwlampen.

LED Balken

Bekijk alle LED Balken.

Buitenlampen met Sensor

Bekijk alle Buitenlampen met Sensor.

Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!