LED Winkelverlichting

Zakelijk LED

LED winkelverlichting kopen? Een zuinige, duurzame en bovendien aantrekkelijke keuze die de aandacht trekt. Dankzij een uitnodigende kleurtemperatuur, de juiste lichtsterkte en verlichting die je op een professionele en stijlvolle manier kunt toepassen. Met advies door onze professionele specialisten, die graag met je meedenken over de juiste LED verlichting voor bij jou in de winkel.

Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment LED winkelverlichting. Met LED downlighters voor aan het plafond, speciale LED panelen en LED railspots, net als lampen met E14, E27 en GU10-fittingen. Ideaal om de bestaande verlichting te vervangen of om het in de nieuwe winkel in één keer goed te doen.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Waarop letten bij winkelverlichting?

Overstappen naar LED winkelverlichting of daar in de nieuwe winkel gebruik van maken? We adviseren je graag over een aantal belangrijke eigenschappen om goed op te letten:

 • Lichtopbrengst in lumen

Wat is de lichtopbrengst van de LED verlichting voor in de winkel? Let goed op het aantal lumen. Ga uit van minimaal 300 tot 500 lux, waarmee je voldoet aan de belangrijke NEN-normen op dit gebied.

Zakelijk LED

 • Kleurtemperatuur van LED

Welke kleurtemperatuur kies je om de ruimte mee te verlichten? 6000K kennen we als helder en koel wit, 4000K staat voor natuurlijk wit licht en met 3000K kies je voor sfeervol warm wit licht.

Zakelijk LED

 • CRI-waarde (kleurechtheid)

Je wilt jouw producten in de winkel natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk aanbieden en presenteren. Gebruik LED winkelverlichting met een hoge kleurechtheid, dankzij een CRI-waarde van minimaal 80 of 90.

Zakelijk LED

 • Voorkom verblinding

Ontvang jouw klanten, zonder ze te verblinden met de LED verlichting die je gebruikt. Houd rekening met de UGR-waarde van de verlichting. Onze specialisten adviseren je graag over de ideale waarden voor in een winkelomgeving.

Zakelijk LED

 • Werk het netjes weg

Al jouw producten perfect verlichten, zonder dat de nadruk komt te liggen op de verlichtingsbronnen? Wij helpen je die netjes weg te werken, met de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment.

Zakelijk LED

Voordelen van goede winkelverlichting

Benieuwd naar de voordelen van goede LED winkelverlichting? We zetten er 5 voor je op een rij:

 • 1. Tot 90% energie besparen

Geschrokken van de energiekosten of voorkomen dat die te hoog oplopen? Onze winkelverlichting in LED helpt je tot 90% energie te besparen. Een zuinige keuze, waarmee je de kosten makkelijker in de hand houdt.

Zakelijk LED

 • 2. Perfecte lichtverdeling

De optimale lichtverdeling door LED lampen maakt het makkelijker om je in de ruimte te oriënteren. Ideaal voor (nieuwe) klanten, die zich daardoor meteen thuis zullen voelen.

Zakelijk LED

 • 3. Minder last van schaduwen en flikkering

Let je goed op de Flicker-waarde van de LED winkelverlichting? Het voorkomt flikkering en schaduwen, zodat de zichtbaarheid van zowel de producten als de ruimte verbetert.

Zakelijk LED

 • 4. Duurzame keuze: lagere CO2-uitstoot

Duurzaamheid hoog in het vaandel? Voeg de daad bij het woord, voor een lagere CO2-uitstoot. Onze winkelverlichting in LED is een groene keuze om trots op te zijn.

Zakelijk LED

 • 5. Goede investering: tienduizenden branduren

Met LED winkelverlichting doe je een investering in duurzame verlichting, die zich onder de streep snel terugverdient. Dankzij lagere energiekosten en tienduizenden branduren. Kies voor verlichting in de hoogste kwaliteit.

Zakelijk LED


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Ons best verkochte LED winkelverlichting producten

Direct een blik werpen op een selectie van ons best verkochte LED winkelverlichtingsproducten? Zie hieronder de bestverkochte winkelverlichting en kijk welke producten het best passen bij jouw wensen en behoeften.

LED Downlights

Bekijk alle LED downlighters.

LED Panelen

Bekijk alle LED panelen.

LED Railverlichting

Bekijk alle LED railverlichting.

Uitgebreid assortiment: precies wat je nodig hebt

Benieuwd naar de producten die je kunt gebruiken voor LED winkelverlichting? Ontdek onze LED downlights voor aan het plafond, net als de LED panelen die je in allerlei afmetingen kunt gebruiken. Makkelijk te combineren, bijvoorbeeld met de LED railspots om de producten prachtig uit te lichten.

Daarnaast heb je de keuze uit bijvoorbeeld LED TL buizen en LED plafondlampen, die je goed kunt gebruiken om de bestaande verlichting mee te vervangen. Net als de LED lampen in E14 en E27 of GU10, zodat je gewoon gebruik kunt maken van bestaande armaturen. En wil je voorkomen dat de verlichting brandt als er niemand aanwezig is? Gebruik dan onze bewegingssensoren.

Waarom BES LED?

We zijn jouw specialist in LED winkelverlichting. Profiteer van onze belangrijke voordelen:

 • Alle producten met RoHS-, EMC- en CE-keurmerken
 • Alle verlichting is LED: bespaar tot 90% op je energiekosten
 • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • 10.000+ producten op voorraad
 • Deskundig team voor professioneel (project)advies
 • Specialist in Nederland en België
 • Tot 10 jaar garantie op onze producten
 • Grote bestelling? Ontvang een offerte op maat

Enthousiast over LED winkelverlichting of wil je professioneel advies? Stel ons je vragen of bestel online de verlichting die je nodig hebt. Speciaal geschikt voor bij jou in de winkel, zodat je daar een goede keuze mee maakt. En een duurzame keuze bovendien, om de investering onder de streep in een paar jaar tijd terug te verdienen.

Advies gezocht voor professionele winkelverlichting? Ons team van specialisten staan graag voor je klaar. Bel ons op telefoonnummer +31 85 301 08 74, stuur ons een WhatsApp-bericht naar hetzelfde nummer, mail naar info@besled.nl of vraag direct een gratis offerte op maat aan. We horen graag van je!


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!