LED Ziekenhuisverlichting: voor de gezondheidszorg

Zakelijk LED

LED ziekenhuisverlichting kopen of op zoek naar verlichting speciaal voor de gezondheidszorg? Hierbij kunt u denken aan LED panelen, LED TL buizen en LED downlights. We denken graag met je mee over de beste oplossingen. Om tot 90% energie te besparen met verlichting die geen schadelijke stoffen bevat en bovendien bijdraagt aan een lager ziekteverzuim. Zonder hinderlijke flikkering en bijvoorbeeld met een extra lange levensduur tot 100.000 branduren. Wij denken met je mee over de mogelijkheden, zodat je binnen de gezondheidszorg gebruik kunt maken van de best geschikte verlichting.

Onze LED verlichting heeft een hoge kleurechtheid (CRI-waarde), is beschikbaar in de juiste kleurtemperatuur en biedt mogelijkheden op het gebied van subsidie. Op die manier voldoet je netjes aan de NEN-normen en kunt je bovendien rekenen op een scherpe prijs voor de mooiste verlichting. Binnen een compleet lichtmanagementsysteem, op basis van een duidelijk lichtplan of door de bestaande lichtbronnen te vervangen in de bestaande armaturen.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Waarop letten bij ziekenhuisverlichting?

Benieuwd waarop te letten bij de keuze voor LED ziekenhuisverlichting? We zetten een aantal belangrijke eigenschappen voor je op een rij:

  • NEN-normen

Netjes voldoen aan de NEN-normen die er gelden voor ziekenhuizen en de gezondheidszorg? Onze verlichting is daarvoor uitstekend geschikt. je kiest voor LED lampen met een opbrengst van minimaal 100 tot 300 lux, zodat er altijd voldoende licht beschikbaar is om goed bij te werken en verzorgen.

Zakelijk LED

  • Kleurechtheid

De kleurechtheid van LED verlichting zegt iets over de kwaliteit daarvan. Wij begrijpen dat je daar volledig op wilt kunnen vertrouwen. Dankzij een hoge CRI-waarde kunt je rekenen op kleurechte verlichting. Uitgevoerd in LED, voor een duurzame en zuinige keuze binnen ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen.

Zakelijk LED

  • Kleurtemperatuur

Benieuwd naar de populairste kleurtemperatuur? Het gaat om 4000K, wat je kunt vergelijken met natuurlijk wit licht. Dit lijkt het meest op daglicht, voor een natuurlijke weergave van kleuren. Ter alternatief is er ook verlichting in bijvoorbeeld 3000K (warm wit) en 6000K (helder en koel wit) beschikbaar.

Zakelijk LED

  • Flikkering

Hinderlijke flikkering voorkomen? We nemen het doorgaans niet bewust weer, maar traditionele verlichting kan soms flikkeren. Met onze LED-verlichting heeft je daar geen last van. We beperken de flicker tot bijvoorbeeld minder dan 15%, iets waarover we je goed kunnen adviseren.

Zakelijk LED

  • Beschikbare subsidies

Gebruik maken van beschikbare subsidies voor LED verlichting in de gezondheidszorg en in ziekenhuizen? We adviseren je graag over de mogelijkheden binnen jouw gemeente. Houd er rekening mee dat de subsidies beschikbaar zijn bij investeringen vanaf zo’n €2.500 en bij minimaal 100 lumen per Watt.

Zakelijk LED

Voordelen van goede verlichting voor ziekenhuizen en de gezondheidszorg?

Benieuwd naar de voordelen van goede LED ziekenhuisverlichting? Profiteer in de gezondheidszorg van:

  • Betere concentratie en zorg

Wat is er belangrijker dan een goede concentratie en uitstekende zorg voor de patiënten of cliënten? Goede verlichting draagt daar op een krachtige manier aan bij.

Zakelijk LED

  • LED verlichting zonder schadelijke stoffen

Onze LED verlichting voor ziekenhuizen en de gezondheidszorg is vrij van schadelijke stoffen, zodat je daar veilig gebruik van kunt maken.

Zakelijk LED

  • Minder ziekteverzuim

Voorkom ziekteverzuim, dankzij verlichting in de juiste kleurtemperatuur. In 4000K, wat de beste invloed heeft op onze gezondheid.

Zakelijk LED

  • Tot 90% minder energiekosten

Bespaar tot 90% op de elektriciteitsrekening. De makkelijkste manier om de investering in LED verlichting terug te verdienen.

Zakelijk LED

  • Tot 100.000 branduren

De professionele LED verlichting voor ziekenhuizen en de gezondheidszorg is er met kwaliteiten tot 100.000 branduren.

Zakelijk LED

Uitgebreid assortiment: precies wat je nodig hebt

Benieuwd naar het beschikbare assortiment? Bekijk bijvoorbeeld onze LED downlights en LED TL buizen voor aan het plafond. Ook te gebruiken in bestaande armaturen. Of zorg met de LED panelen voor functionele verlichting en gebruik de LED plafondlampen voor een praktische of zelfs sfeervolle keuze in de ruimte.

De LED lampen zijn er met E14- en E27-fitting, net als op basis van GU10 voor de spots waar je nu wellicht ook al gebruik van maakt. Goed te combineren met onze bewegingssensoren. Op die manier brandt de verlichting alleen waar dat nodig is, zodat de kosten niet te hoog oplopen.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Ons best verkochte LED ziekenhuisverlichtingsproducten

Direct een blik werpen op een selectie van ons best verkochte LED ziekenhuisverlichtingsproducten? Zie hieronder de bestverkochte ziekenhuisverlichting en kijk welke producten het best passen bij jouw wensen en behoeften.

LED Downlights

Bekijk alle LED downlighters.

LED TL Buizen

Bekijk alle LED TL Buizen.

LED Panelen

Bekijk alle LED panelen.

Waarom BES LED?

Benieuwd waarom we jouw specialist zijn op het gebied van LED verlichting voor ziekenhuizen en de gezondheidszorg? Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden. Wij kopen direct in bij fabrikanten zoals Ledvance en OSRAM, zodat je daar bovendien de laagste prijs voor betaalt. Afgestemd op jouw unieke situatie, waarover we graag meedenken. Vaak uit voorraad, zodat we bovendien snel kunnen leveren en je meteen met de verlichting aan de slag kunt.

Online ziekenhuisverlichting kopen

Online nieuwe ziekenhuisverlichting in LED kopen of op zoek naar professionals die met je meedenken? Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is en zorgen ervoor dat de verlichting voldoet aan de gevraagde eisen, normen of eigenschappen. De beste keuze voor ziekenhuizen en de gezondheidszorg, waarmee je investeert in een duurzame keuze.

Advies gezocht voor professionele ziekenhuis verlichting? Ons team van specialisten staan graag voor je klaar. Bel ons op telefoonnummer +31 85 301 08 74, stuur ons een WhatsApp-bericht naar hetzelfde nummer, mail naar info@besled.nl. We horen graag van je!


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!