Hanglampen Glazen Bollen

Glazen bollen hanglampen kopen? Prachtige LED verlichting, dankzij het bijzondere ontwerp. Ideaal voor boven de eettafel, bijvoorbeeld in chroom glas of met de mooie kleur van koper. Voor een industrieel en modern interieur, waarmee je er boven bijvoorbeeld de eettafel voor zorgt dat je kunt rekenen op een fijne sfeer. Lekker om samen mee te tafelen of om de eetkamer op een mooie manier in het licht te zetten. Online te bestellen, omdat je de keuze hebt uit tal van modellen met verschillende prachtige ontwerpen. Doe online inspiratie op en bestel meteen, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

24 artikel(en)

Sorteer op

24 artikel(en)

Sorteer op

Kijk bij de keuze voor een glazen hanglamp voor de eettafel bijvoorbeeld naar de hoogte en de breedte daarvan. De hoogte varieert van bijvoorbeeld 220mm tot 1200mm, waardoor je een heel hoge of juist een minder hoge variant kunt uitzoeken. En gaat het je om een lamp met een diameter van 200, 220 of 250mm? Kijk goed naar de verschillende modellen, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. En kijk naar de vorm van de lampen, die er zowel rond als ovaal zijn. Een mooie keuze in hoogwaardig glas, waardoor het licht er op een mooie manier doorheen schijnt. Dankzij glazen bollen voor de hanglampen, die er zijn in allerlei prachtige en unieke designs.

Boven de eettafel met chroom glas

Boven de eettafel zijn er allerlei mooie hanglampen beschikbaar. In een combinatie met glas, uitgevoerd in een bijzondere kleur en een opvallend design. Bijvoorbeeld in chroom glas, waardoor er een mooie donkere uitstraling ontstaat. Net als met het glas in koper, terwijl het licht er nog op een mooie manier doorheen kan stralen. Op die manier verlicht je zowel de eettafel als de rest van de eetkamer. En maak je er op een andere plek in huis gebruik van? Dan kan het licht in alle richtingen uitstralen. Een mooie keuze voor thuis, terwijl je de verlichting voordelig online kunt bestellen.

Het is belangrijk om goed te letten op de fitting in de glazen bollen als hanglampen. Sommige modellen hebben een grote fitting (E27), terwijl je in andere modellen gebruik kunt maken van een kleine fitting (E14). Dat hoeft overigens niets te betekenen voor het vermogen en de lichtopbrengst, net als de lichtkleur waar je gebruik van wilt maken. Binnen de beide soorten heb je online voldoende keuze uit de verschillende modellen. In warm wit, natuurlijk wit licht en helder of koel wit licht. Met het vermogen dat je nodig hebt, ook al is dat bij LED een stuk lager dan als je kiest voor een gloeilamp of een spaarlamp.

Glazen bollen hanglampen kopen

Wil je mooie glazen bollen als hanglampen kopen? De mooiste keuze voor aan het plafond, bijvoorbeeld om de eettafel op een mooie manier te verlichten. En beschikbaar in diverse stijlen, voor een design dat goed past bij de rest van het interieur. Met een behoorlijke hoogte vanaf het plafond, voor een mooie keuze net boven de eettafel. Of juist dichterbij het plafond, als je meer ruimte nodig hebt om eronder te zitten of er onderdoor te kunnen lopen.

We hebben de hanglampen met glazen bollen net als de andere modellen in de meeste gevallen voor je op voorraad. Dat betekent dat we jouw bestelling meteen in orde maken, zodat je de verlichting vlot in huis hebt. Om te combineren met mooie LED verlichting of om gebruik te maken van de lichtbronnen die er al in zitten. De mooiste keuze voor boven de eettafel en op andere plekken in huis, terwijl je daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken.