LED Downlights Vierkant

Een LED downlight vierkant kopen? De vierkante vorm maakt het mogelijk om er op een bijzonder stijlvolle manier gebruik van te maken. Goed geschikt voor thuis en op kantoor, dankzij de verschillende variaties die er beschikbaar zijn. Op zoek naar warm wit licht, helder of koud wit licht en een vierkante vorm voor opbouw of inbouw? Het zijn allemaal keuzes waar we je graag mee van dienst zijn, vanuit het assortiment vierkante LED downlights die er beschikbaar zijn.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 118 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 118 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

LED downlights zijn er in inbouw en als opbouw, om er op verschillende manieren gebruik van te maken. Als nieuwe toepassing voor de verlichting, of om de bestaande verlichting te vervangen. We laten graag de verschillende mogelijkheden zien, zowel in 2700K voor warme wit licht als in de andere kleuren LED verlichting.

Inbouw en opbouw

Benieuwd naar de mogelijkheden voor inbouw en opbouw? Dankzij inbouw LED verlichting is het mogelijk om de downlights zo veel mogelijk weg te werken. Alleen de lichtbron blijft zichtbaar, met een smalle rand in bijvoorbeeld aluminium. Het gaat om mat wit aluminium of een andere kleur, uiteraard op een nette en degelijke manier afgewerkt. Het is op die manier een keuze binnen een stijlvol geheel, om thuis of op kantoor gebruik van te maken.

Gebruik je nu al opbouw verlichting en wil je die graag vervangen door LED? Of gaat je voorkeur om een andere reden uit naar een opbouw LED downlight vierkant? Wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat je daar online een keuze uit kunt maken. Opnieuw beschikbaar in 2700K en 3000K, net als in het natuurlijk witte licht en het heldere of koele witte licht.

Andere LED Downlights

LED downlight in 2700K

Kijk goed naar bijvoorbeeld het vermogen, als je een LED downlight vierkant in 2700K zoekt. De kleur van de LED lampen staat bekend als warm wit licht. Dit licht is onder andere goed geschikt om bij te eten, om televisie bij te kijken of om een boek bij te lezen. Het is een warme en sfeervolle kleur, vergelijkbaar met het licht dat bijvoorbeeld ouderwetse gloeilampen en spaarlampen uitstralen.

Ben je in plaats van 2700K op zoek naar de andere kleurtemperaturen die er beschikbaar zijn? Geen probleem, je hebt daarnaast de keuze uit 4200K voor natuurlijk wit licht en uit 6000K voor helder of koel wit licht. Het natuurlijke licht is geschikt voor verschillende situaties, waardoor je er heel de dag door gebruik van kunt maken. Het licht in helder of koel wit is het best geschikt om mee op te staan, om bij te werken of om geconcentreerd mee aan de slag te gaan.

LED downlight vierkant kopen

Je kunt de LED downlight vierkant kopen door die eenvoudig online te bestellen. Let goed op de lengte van het model, net als de ruimte die er nodig is om het geheel in te bouwen. Daarnaast is het de moeite waard om het vermogen in watt goed in de gaten te houden. LED verlichting is veel zuiniger dan traditionele verlichting, waardoor een zuinig model met minder watt gelijk staat aan een traditionele lamp met meer vermogen die je zou gebruiken.

We hebben de LED downlight vierkant in de meeste gevallen voor je op voorraad, ook als je specifiek zoek naar een waterdicht model. Bekijk ons uitgebreide assortiment, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken. Je kunt daarmee lampen vervangen van 24W tot aan bijvoorbeeld 144W, afhankelijk van de manier waarop je er gebruik van maakt. Bekijk ons assortiment en bestel online, dan gaan we snel aan de slag met jouw LED downlight in vierkant.