LED Plafondspots

LED plafondspots kopen? Een mooie, duurzame, energie-efficiënte en bovendien heel degelijke keuze. In rond of in vierkant, voor opbouw of inbouw. U heeft allerlei keuzes, dankzij het brede assortiment dat er beschikbaar is. Om verlichting in het plafond in te bouwen of om dat erop aan te brengen. Goed van kwaliteit en zuinig dankzij het gebruik van LED. Om de energiekosten te verlagen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat u kiest voor een mooi en stijlvol geheel.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 1111 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 1111 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Benieuwd hoe u een keuze kunt maken uit het brede beschikbare aanbod? Denk onder andere na over de manier waarop u gebruik wilt maken van de LED plafondspots. Zoekt u naar draaibare modellen of hoeven ze niet verstelbaar te zijn? En gaat u voor zwart of juist voor wit? Met een antwoord op die vragen wordt het beschikbare assortiment snel kleiner. Afgestemd op de manier waarop u er gebruik van wilt maken. U komt uit bij mooie en geschikte exemplaren, waarover onze specialisten u meer kunnen vertellen als u dat wilt.

Rond of vierkant: opbouw en inbouw

Het is belangrijk dat de LED plafondspots goed werken. Minstens zo belangrijk is dat die er goed uitzien en dat u ze kunt plaatsen op de manier die u wilt. Bijvoorbeeld dankzij opbouw of inbouw. Eenvoudig tegen het plafond aan of er netjes in verwerkt. Let in dat laatste geval op de inbouwdiepte en de doorsnee van het gat dat er nodig is. Op die manier kunt u de spotjes ‘in het plafond’ laten vallen, om alleen de ring met licht zichtbaar te maken. Het alternatief zijn de opbouwspots. Net zo mooi en goed van kwaliteit, waarbij een groter deel van de spot zichtbaar blijft. En ook goed geschikt als het niet lukt om een verlaagd plafond te plaatsen of als uw voorkeur daar niet naar uitgaat.

Let op de diameter van de LED plafondspots en de hoogte, als u die wilt inbouwen. En kijk naar de gebruikte materialen, net als het wattage. LED verlichting zorgt er al bij een veel lager wattage voor dat er voldoende licht beschikbaar is. U heeft de keuze uit modellen van 5 tot 18 Watt, net als in een aantal gevallen nog meer. De lagere wattages helpen energie te besparen en zorgen er ondertussen oor dat er voldoende lichtopbrengst is. Bijvoorbeeld als u de oude verlichting wilt vervangen door LED. Een zuinige keuze, waarmee u eenvoudig kiest voor uitstekende kwaliteit.

LED plafondspots kopen: uitgebreid online aanbod

Enthousiast over de LED plafondspots, maar weet u niet precies wat u nodig heeft? We laten u zien welke spots goed geschikt zijn voor in de keuken, in de gang of in de woonkamer. Net als voor in de badkamer, waarbij het belangrijk is om rekening te houden met de IP-waarde. In rond of in vierkant, voor inbouw of opbouw. We denken met u mee over wat u nodig heeft en hoe u er gebruik van wilt maken. Op die manier vindt u de spots op basis van LED die u kunt kopen, uiteraard in de hoogste kwaliteit.

We hebben veel van de LED plafondspots gewoon voor u op voorraad. Dat betekent dat u die online kunt bestellen en er meteen gebruik van kunt maken. Wij gaan er mee aan de slag, zodat u bestellingen van voor 23:00 uur standaard de volgende dag al in huis heeft. Razendsnel, om nieuwe verlichting te plaatsen of de huidige verlichting te vervangen. Bestel online de LED plafondspots uit ons uitgebreide assortiment. U heeft ze dan standaard 100 dagen op zicht, om er goed naar te kijken voordat de aankoop definitief is.