LED Paneel Opbouw Frame

LED paneel opbouw frame kopen? De beste keuze om het paneel in te bevestigen, waarvoor je gebruik maakt van degelijke materialen. Beschikbaar in wit, uiteraard in de afmetingen waar je naar op zoek bent. Op een degelijke manier bevestigd, zodat je daar zonder omkijken gebruik van kan maken. Voor een zo laag mogelijke prijs, terwijl je aan de andere kant natuurlijk kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

4 artikel(en)

Sorteer op

4 artikel(en)

Sorteer op

Benieuwd welke modellen je online kunt bestellen? Je hebt de keuze uit allerlei afmetingen. Van 30x30 voor de kleinere panelen tot bijvoorbeeld 30x120 voor de grotere exemplaren. Wij laten je online zien wat er beschikbaar is, zodat je daar eenvoudig een goede keuze voor maakt. Bijvoorbeeld uitgevoerd in aluminium met een witte kleur. Dat garandeert goede kwaliteit, terwijl je daar op een min of meer onopvallende manier gebruik van kunt maken. Goed geschikt voor aan het plafond of aan de wand.

Het gebruik van aluminium maakt het LED paneel opbouw frame een zeer degelijke keuze. Het materiaal is stevig en goed van kwaliteit, terwijl je profiteert van een heel licht gewicht. Dat komt het ophangen aan het plafond of aan de wand ten goede, zodat je daar op een eenvoudige manier mee aan de slag kunt. Zonder risico dat de frames te zwaar zijn of dat het LED paneel er niet op een stevige manier in zou zitten. Ons LED paneel opbouw frame in de diverse afmetingen is uitstekend geschikt om de LED verlichting te bevestigen.

In diverse afmetingen

Je hebt de keuze uit een aantal verschillende afmetingen, als je zoekt naar een LED paneel opbouw frame. Gaat het je bijvoorbeeld om de kleine modellen in 30x30cm? Het zijn de kleinste exemplaren, waarmee je zorgt voor de vierkante LED panelen in een relatief klein formaat. En gaat het bijvoorbeeld om 60x60, voor de grotere modellen? Je hebt online de keuze uit de afmetingen die je zoekt, om de LED panelen aan het plafond of aan de wand op te hangen.

Bovendien kun je het LED paneel opbouw frame bestellen in bijvoorbeeld 30x120cm of in 60x120cm. Het zijn rechthoekige modellen, die verder op dezelfde manier in elkaar zitten. Gemaakt van aluminium en goed van kwaliteit, terwijl ze toch heel licht zijn van gewicht. De beste keuze om de LED panelen te bevestigen, om je daar vervolgens geen zorgen meer om te maken.

LED paneel opbouw frame kopen

De LED paneel opbouw frames zijn uitgevoerd in wit, zodat je daar op een onopvallende manier gebruik van kunt maken. Een mooie keuze voor aan het plafond, zowel op kantoor als in de horeca en op andere locaties. Met de mogelijkheid om de panelen veel licht uit te laten stralen, zodat de frames haast niet zichtbaar zullen zijn. En om ze dankzij de witte kleur overdag mooi op te laten gaan in de rest van de omgeving en het interieur. Een stijlvolle keuze van goede kwaliteit, waar je bovendien een heel scherpe prijs voor betaalt.

Je kunt het LED paneel opbouw frame online bestellen, in de meeste gevallen direct bij ons uit de eigen voorraad. Bestel je de frames op een werkdag voor 23:00 uur? Dan heb je die standaard de volgende dag al in huis. Vervolgens heb je de frames 100 dagen op zicht, om die goed op kwaliteit en kleur te kunnen beoordelen. Zoek je naar frames om de LED panelen op te hangen? Bestel ze online, dan gaan we er mee aan de slag en zorgen we ervoor dat je die zo snel mogelijk in huis hebt.