LED Panelen Rond

Het LED paneel rond kopen? Een stijlvolle en mooie keuze, bijvoorbeeld om daar op kantoor of in een andere zakelijke omgeving gebruik van te maken. Beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen en natuurlijk in de maat waar je naar op zoek bent. Zoek je een groot model om indruk mee te maken of juist kleinere diameters om het subtiel aan te pakken? Wij helpen je online inspiratie op te doen met inbouw- en opbouwmodellen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

18 artikel(en)

Sorteer op

18 artikel(en)

Sorteer op

Benieuwd naar de modellen voor opbouw en inbouw? Je kunt ze online met elkaar vergelijken of als je er nog niet uit bent kan je altijd nog al onze LED panelen bekijken. Gebruik ze op de plekken waar je nu traditionele verlichting hebt hangen of zorg er met de inbouw-modellen voor dat je het netjes weg kunt werken. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waarmee we je graag laten zien hoe een rond LED-paneel er in jouw geval uit kan komen te zien.

Opbouw en inbouw

De opbouw LED panelen in een ronde vorm zijn makkelijk te plaatsen en hebben een strak ontwerp en design. Dat komt de uitstraling daarvan ten goede, waardoor je er een mooie keuze mee maakt. Mooi op het moment dat je de verlichting inschakelt en ook als je er even geen gebruik van maakt. Het slanke design van veel van de opbouw LED panelen in een ronde vorm zorgt ervoor dat je die goed kunt integreren met de rest van het interieur op kantoor.

Zoek je aan de andere kant naar een rond LED paneel voor inbouw? De aanpak is dan heel anders. Het is bijvoorbeeld belangrijk om goed te letten op de diameter van de verlichting. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte beschikbaar is om de verlichting in te bouwen, waarmee je de behuizing netjes weg kunt werken. Je gebruikt alleen de verlichting, bijvoorbeeld op kantoor of bij je thuis.

Populaire formaten

Populaire typen

Uitgebreid assortiment

Je hebt met het LED paneel in een ronde vorm de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld als het gaat om de kleurtemperatuur. Zoek je naar warm wit en sfeervol licht? Kies dan voor 2700k of 3000k. De kleuren stralen warmte en gezelligheid uit, waardoor het goed mogelijk is om daar thuis of in een mooie ruimte op kantoor en op de zaak gebruik van te maken.

Zoek je aan de andere kant naar verlichting met natuurlijk wit licht of helder en koel wit licht? Je kunt dan gebruik maken van 4200k of 6000k. Op die manier stem je de verlichting die je wilt gebruiken eenvoudig af op de toepassing die je voor ogen ziet. Wij helpen je er een keuze uit te maken, net als op basis van het vermogen en het aantal lumen. Een LED paneel rond kan met veel minder vermogen zorgen voor dezelfde hoeveelheid licht, waardoor het energieverbruik een stuk lager uit zal vallen.

LED paneel rond kopen

Een LED paneel rond kopen en daarvoor gebruik maken van inbouw of opbouw? We hebben veel van de modellen op voorraad, waardoor we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken. En wil je er traditionele verlichting mee vervangen? Wij denken graag met je mee over het wattage dat je het best kunt gebruiken. Ideaal om het stroomverbruik omlaag te brengen en tegelijkertijd te zorgen voor een langere levensduur.

Je kunt online de ronde LED panelen bestellen, vaak direct bij ons uit de eigen voorraad. Zoek je naar 1500 tot 2000 lumen of de modellen met 2500 lumen of zelfs 3000 lumen of meer? Op die manier zorg je voor een enorme lichtopbrengst, om daar op kantoor of in een andere (zakelijke) ruimte goed gebruik van te maken.