Prikkabels E27

Prikkabels E27 gezocht? De leukste en makkelijkste manier om verlichting op te hangen, met een snoer dat je bijvoorbeeld buiten op kunt hangen. Tijdens een feestje of gewoon voor in de tuin, net als voor binnen als je iets te vieren hebt. In een lengte van 10 meter, waar je op een goedkope manier gebruik van kunt maken. Volledig waterdicht en met andere fijne eigenschappen, zodat je er alle lampen op kunt aansluiten die je wilt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

De prikkabels E27 kun je eenvoudig verlengen, om er tot duizenden Watts aan vermogen op aan te sluiten. Op die manier weet je zeker dat je er door heel de tuin, door heel het pand of op een andere locatie op een sfeervolle wijze gebruik van kunt maken. Uitgevoerd in kunststof en daardoor goed van kwaliteit, perfect geschikt voor binnen en voor buiten.

Uiteraard bepaal je zelf welke verlichting je plaatst in de prikkabels E27. Het kan gaan om verlichting in verschillende kleuren, net als in standaard wit of een andere specifieke kleur die je voor ogen hebt. Op die manier heb je de volledige vrijheid, met een goedkope prikkabel van uitstekende kwaliteit. Veelal direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt en daar meteen mee aan de slag kunt.

Waterdicht: geschikt voor buiten

Wil je de prikkabels E27 buiten gebruiken? Dankzij de IP44-waarde van de producten weet je zeker dat dit geen probleem is. De verlichting is waterdicht uitgevoerd, waardoor stof en vuil niet de kans hebben om binnen te dringen. De IP-waarde geeft aan hoe goed het product daar tegen bestand is. IP44 is voldoende om er buiten gebruik van te maken, net als in de badkamer of een andere vochtige ruimte. En kies je voor een hogere IP-waarde? Dan is er sprake van nog betere bescherming, waardoor de producten meer vocht of zelfs complete onderdompeling kunnen weerstaan.

Uiteraard beschikken de E27 prikkabels die je online kunt bestellen over de belangrijke keurmerken. Het gaat dan om het CE-keurmerk, net als om die van RoHS en SAA. Dat betekent dat je er op een veilige en degelijke manier gebruik van kunt maken. Belangrijk, omdat je daarmee zeker weet dat de verlichting goed werkt en dat ook blijft doen. Om in de tuin sfeervolle lampen op te hangen. In de verschillende kleuren die er beschikbaar zijn of in warm wit. Net als in andere tinten, afhankelijk van waar je precies naar op zoek bent.

Prikkabel E27 kopen

De prikkabels E27 kopen? Je kunt ze online bestellen, net als de lichtbronnen die je daarin wilt gebruiken. Bestel ook die met een grote fitting E27. Op die manier weet je zeker dat je de lampen er eenvoudig in kunt draaien. En er eventueel weer uit kunt halen, om ze te vervangen als je een andere kleur wilt gebruiken. Je bent volledig flexibel en een kapotte lamp kun je daardoor op termijn ook eenvoudig vervangen.

We snappen dat je de prikkabels E27 graag snel in huis hebt en daar een lage prijs voor betaalt. Je krijgt bij ons standaard 2 jaar garantie op de kabels en verreweg het grootste deel daarvan kunnen we meteen uit eigen voorraad leveren. Aan jou, net als aan de rest van onze meer dan 100.000 tevreden klanten. Met een uitstekende waardering voor onze producten en service. Je krijgt standaard 100 dagen bedenktijd, zodat je de prikkabels E27 op je gemak kunt beoordelen en je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt.