Slimme Stekkers

Stekker voor slimme verlichting kopen? Het is eigenlijk een stekker voor ‘domme’ verlichting, omdat je er een normale lamp slim mee kunt maken. De modellen zijn verkrijgbaar van merken zoals WIZ en Calex. Daarmee zorg je ervoor dat je ook de traditionele lampen die je hebt onderdeel kunt maken van het plan voor smart verlichting. Dus wil je alles in één keer inschakelen of weer uitdoen? Of gebruik maken van scènes? Met deze stekkers zorg je ervoor dat je geen lamp in huis hoeft over te slaan.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

Gebruik je een lamp waar je eigenlijk heel blij mee bent, en waarvan je de lichtbron niet zomaar kunt vervangen? Of heb je al een LED lamp gekocht die nog lang mee kan, dus die je nog niet wilt vervangen? In de beide gevallen kun je er niet zomaar een slimme LED lamp indraaien die je bedient via wifi. Gelukkig hoeft dat niet te betekenen dat je geen gebruik kunt maken van de smart mogelijkheden. Met de stekker voor slimme verlichting zorg je er toch voor dat je de lamp mee kunt schakelen.

Slimme stekker

De slimme stekker voegt de smart mogelijkheden toe aan de lamp of het andere apparaat dat je daarmee wilt schakelen. Het is in dit geval de stekker die de ontvanger heeft, die je kunt bedienen via wifi en/of Bluetooth, afhankelijk van het merk en model dat je kiest. Je schakelt de stroom in of uit, afhankelijk van het commando. Op die manier zorg je ervoor dat de lamp gaat branden of dat je die dooft. De lamp zelf hoeft niet slim te zijn, om die toch aan te sturen met een afstandsbediening of vanuit een app op jouw smartphone.

En wil je een keuze maken uit de slimme stekkers die er beschikbaar zijn? Kies het merk waarvan je bijvoorbeeld ook de smart lampen koopt. Zo weet je zeker dat ze goed samenwerken, om alles in één keer te bedienen. Of door gebruik te maken van scènes en automatische programma’s. Op die manier weet je zeker dat je maar één app of afstandsbediening nodig hebt, om het overzichtelijk te houden. Let daarnaast op het maximale vermogen dat je aan kunt sluiten. In de meeste gevallen zal dit geen probleem zijn, zeker niet als je gebruik maakt van LED-lampen.

Wil je met de slimme stekkers andere apparaten dan verlichting schakelen? Ook dat kan! Je kunt er ieder apparaat op aansluiten, dat je van afstand wilt kunnen bedienen. Dus gaat het om een pomp in het aquarium, de televisie of elektrische verwarming waarvoor je programma’s wilt gebruiken? Met de slimme stekker zorg je ervoor dat je die op afstand kunt bedienen en zelfs kunt programmeren.

Stekker voor slimme verlichting kopen

Wil je een stekker voor slimme verlichting kopen? Wij zorgen er met de slimme stekkers voor dat je daar online een keuze uit kunt maken. En moet de slimme stekker dimbaar zijn? Kijk goed naar de eigenschappen, zodat je er gebruik van kunt maken om de verlichting op de gewenste lichtsterkte in te schakelen. Let vooral op de geschiktheid voor LED-verlichting, om te voorkomen dat de lampen gaan knipperen of zelfs kapot kunnen gaan.

We hebben de slimme stekkers in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Daarmee zorgen we ervoor dat je die eenvoudig online kunt bestellen, om er daarna vlot gebruik van te maken. Het is de makkelijkste manier om jouw lampen slim te maken, net als andere apparaten die je daarop wilt aansluiten. Dus zoek je naar stekkers voor slimme verlichting? Bestel ze online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.