LED Lampen G9 Dimbaar

LED lampen G9 dimbaar kopen? De beste keuze om energie te besparen, verlichting te gebruiken zoals je dat gewend bent en die bovendien eenvoudig te dimmen. Voor sfeerverlichting die het gezellig maakt en verlichting waar je op andere momenten fijn bij kunt lezen of zelfs goed bij kunt werken. Dankzij de dimbare verlichting op basis van LED. Voor een veel lager energieverbruik, dezelfde hoge lichtopbrengst en onder de streep een energierekening waarmee je op de kosten bespaart.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

14 artikel(en)

Sorteer op

14 artikel(en)

Sorteer op

Je hebt online de keuze uit een breed assortiment dimbare LED lampen G9. Bijvoorbeeld met een vermogen van 1,5W of 3W. Ter vervanging van de modellen met 12W en 24W, waar je voor de traditionele lichtbronnen gebruik van maakt. Waardoor de energierekening omlaag kan en je op een veel meer duurzame manier aan de slag kunt met de verlichting. Om kosten te besparen en op die manier een goede investering te doen. Met verlichting die veel langer meegaat, dankzij het grote aantal branduren van de LED lampen G9.

Bekijk alle LED Lampen G9

LED lampen bestsellers

Klein vermogen met hoge lichtopbrengst

Net als bij andere LED lampen heeft de G9-verlichting nauwelijks energie nodig om toch tot een hoge lichtopbrengst te komen. De verlichting is veel efficiënter dan een traditionele lichtbron. Dat betekent bijvoorbeeld dat je een 1,5W LED lamp kunt gebruiken om een traditioneel model van 12W te vervangen. Je zorgt daarmee voor 105 lumen aan lichtopbrengst. En heb je daar niet voldoende aan? De modellen met 3W vermogen zijn goed voor het dubbele, dus voor 210 lumen aan lichtopbrengst. Op die manier zal het aan de verlichting in ieder geval niet liggen, terwijl de energierekening een stuk lager uit kan vallen.

Je hebt binnen ons assortiment LED lampen G9 dimbaar de keuze uit een paar verschillende kleurtemperaturen. Ga je voor 2700K? Het is de temperatuur voor warm wit licht. Waar je op een sfeervolle manier gebruik van kunt maken. In verlichting voor de woonkamer of de slaapkamer, om het ’s avonds heel gezellig te maken. En ben je aan de andere kant op zoek naar verlichting om goed bij te kunnen werken of om je zonder problemen te concentreren? Dan is de verlichting in 6400K juist een goede keuze. Het is helder of koel wit licht. Waarbij je goed kunt opstaan en waarmee je zal merken dat je een stuk productiever bent dan in het warm witte licht.

LED lampen G9 dimbaar kopen

Wil je LED lampen G9 kopen en zoek je naar de dimbare modellen? Ze zijn er in verschillende afmetingen, dus houd daar rekening mee als je bestaande verlichting vervangt. Kies uit de modellen met een diameter van 14mm of 18,1mm. En zorg er op die manier voor dat de lampjes passen in de armaturen die je daar nu al voor gebruikt. Om de huidige verlichting te vervangen door een meer zuinig alternatief. Waarmee je kunt rekenen op dezelfde lichtopbrengst, terwijl je veel minder energie verbruikt en de energierekening dus omlaag kan.

Je kunt online dimbare LED lampen G9 kopen. We hebben ze in de meeste gevallen op voorraad, zodat we meteen aan de slag kunnen met jouw bestelling. En je de lampen snel in huis hebt, waarna je er gebruik van kunt maken. Op een nieuwe plek of in de armaturen waarvan je de traditionele lichtbronnen graag wilt vervangen. Met dezelfde lichtopbrengst en toch een veel lager vermogen. En met een groter aantal branduren, om je daar de komende jaren in ieder geval geen zorgen over te maken. Bestel online de dimbare LED lampen G9, dan gaan wij er zo snel mogelijk voor je mee aan de slag.