LED Inbouwspots

Een LED inbouwspot kopen? De populaire spot laat zich haast onzichtbaar inbouwen. De spots zijn er in verschillende kleurtemperaturen en besparen dankzij LED tot 85% energie ten opzichte van traditionele (halogeen)spots.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 3214 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 3214 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Je hebt de keuze uit een breed assortiment spots op basis van LED. De LED inbouwspot is standaard voorzien van minimaal 2 jaar garantie. Bovendien heb je alle aankopen die je bij BES LED doet 100 dagen op zicht, zodat je zelf kunt beoordelen of dat de juiste keuze is.

LED inbouwspot

De LED inbouwspot kun je inbouwen in het plafond. Het werkt de spot netjes weg, omdat het plafond gewoon door lijkt te lopen. De LED spots bestel je voordelig online. Natuurlijk kun je daarmee rekenen op hoge kwaliteit en een goede duurzaamheid, bijvoorbeeld dankzij een lange levensduur.

De LED spots zijn beschikbaar in drie kleurtemperaturen. De spot straalt warm wit licht, natuurlijk wit licht of helder en koel wit licht uit. De warm witte spots zijn bijvoorbeeld populair voor thuis en in restaurants. De gele gloed heeft een warme uitstraling, waarmee je zorgt voor een gezellige en aangename sfeer.

De natuurlijk witte lichtkleur zorgt voor een meer koele uitstraling, die lijkt op die van daglicht. De helder of koel witte spots zijn vooral geschikt voor kantoorpanden, industriële toepassingen en andere plekken waar gewerkt wordt.

Houd bij de keuze voor een inbouwspot bovendien rekening met de afmetingen om in te bouwen. Let in ieder geval op de inbouwdiepte en de inbouwdiameter. Op die manier zorg je ervoor dat er in de hoogte en de breedte voldoende ruimte beschikbaar is om in te bouwen.

En wil je de led spot gebruiken op een specifieke lichtsterkte? Kies een dimbare spot, met een LED dimmer. Zo zorg je ervoor dat je de spot instelt zoals je wilt, zonder dat deze kan gaan flikkeren of andere problemen vertoont.

Ten slotte kun je letten op de IP-waarde van de spot. IP44 is vochtbestendig voor in de badkamer. Een lagere waarde kun je gebruiken in de woonkamer, de keuken of bijvoorbeeld de slaapkamer.

Dimbaar

De dimbare LED inbouwspots zijn heel praktisch in gebruik en helpen bovendien meer energie te besparen. Een LED lamp is standaard een zuinige keuze. Door te dimmen met een LED dimmer is het mogelijk het energieverbruik nog verder terug te schroeven. Andersom kun je de verlichting feller maken, bijvoorbeeld als je meer licht nodig hebt.

Let op: je kunt de LED spot alleen dimmen met een LED dimmer. Dit luistert heel nauw. Dus twijfel je of je de juiste dimmer hebt of bestelt? Vraag het onze specialisten, dan kijken we graag met je mee.

Spot voor de badkamer

De LED inbouwspot voor de badkamer vraagt om een IP-waarde van minimaal IP44. Alleen op die manier is de inbouwspot bestand tegen het vocht in de ruimte. Het is een natte ruimte. Tijdens het douchen of als je in bad gaat komt er veel stoom vrij. Dat is vocht in de lucht, waar een LED lamp met een lagere IP-waarde niet tegen kan. De IP-waarde geeft aan hoe goed de verlichting bestand is tegen vocht en vuil. Een IP44-inbouwspot (of hoger) is geschikt voor in de badkamer, zodat je daar veilig gebruik van kunt maken.

Set is voordeliger

Wil je de LED inbouwspot zo voordelig mogelijk bestellen? Dan is het verstandig daarvoor een complete set te bestellen. Die bestaat uit drie delen:

 • LED lamp
 • Armatuur
 • Fitting

De drie delen samen zorgen ervoor dat je de LED inbouwspot kunt plaatsen en aan kunt sluiten. Het is het armatuur dat je in bijvoorbeeld het plafond plaatst. De fitting zorgt ervoor dat je de spot erin kunt zetten, om die aan te sluiten en in te schakelen. Je kunt er eventueel een geschikte LED dimmer bij kopen, zodat je de set compleet maakt.

Energiezuinig en duurzaam

Wil je een LED inbouwspot kopen? Dat doe je online bij BES LED. Je hebt de keuze uit spots voor inbouw en voor opbouw, zodat je daar gebruik van kunt maken op de manier die je wilt.

Je kiest bij ons altijd voor LED. Dat betekent dat je een scherpe prijs betaalt, met name dankzij het lage energieverbruik. Natuurlijk berekenen we de laagste prijs voor de verlichting. Daarmee breng je vervolgens de energierekening omlaag. Zo weet je zeker dat je op een voordelige manier gebruik maakt van bijvoorbeeld GU10 spots of van downlights.

Tip: de spots zijn er ook draaibaar, met specifieke warme kleuren en met koudere kleuren voor een industriële omgeving. Vergelijk de verschillende modellen, zodat je daar online een keuze uit kunt maken.

Zoek je een energiezuinig en duurzame lamp? Bestel online jouw LED inbouwspot, dan gaan we er meteen voor je mee aan de slag en heb je die snel in huis.