LED Inbouwspots

LED Inbouwspots zijn populair spots die zorgen voor prachtig helder licht. Een mooie bijkomstigheid van LED inbouwspots is dat ze erg duurzaam zijn en tot 85% energiebesparing kunnen opleveren ten opzichte van reguliere verlichting. Bekijk alle spots in onze webshop en bestel gemakkelijk en snel online. Op alle spots krijg je minimaal 2 jaar garantie en 100 dagen retourrecht.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 3063 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 3063 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

LED Inbouwspots

Een LED inbouwspot is een LED spot dat in het plafond wordt ingebouwd. Hierdoor loopt het gelijk met de oppervlakte van het plafond en behoud je een strakke oppervlakte over het gehele plafond. De LED spots worden steeds populairder, omdat ze goedkoper worden in aanschaf, beter in kwaliteit en duurzamer in gebruik.

De LED Inbouwspots zijn te kopen in drie verschillen kleurtemperaturen: koud wit, neutraal wit en warm wit. Warm witte inbouwspots worden vaak gebruikt voor particuliere woningen of in restaurants, de gele kleur dat een warm witte afgeeft zorgt direct voor een warme sfeer in een ruimte. De neutraal witte spots zijn overal te gebruiken en zorgen voor een coole en neutrale kleur. De koud witte spots zijn hot voor woningen met een industriële inrichting, kantoorpanden, kantoorruimtes maar zien we ook steeds vaker terug in warm geklede ruimtes. Welke je ook kiest, kijk goed naar welke keurtemperatuur past bij jouw wensen.

Naast de kleurtemperatuur van een inbouwspot is het ook goed om te letten op de inbouwdiepte en diameter van een inbouwspot. Zo ben je er zeker van of er genoeg diepte is in het gat om je inbouw spot te plaatsen en het ook wel past in de afgemeten diameter. Verder is het ook handig om te besluiten of je een dimbare of niet dimbare led inbouwspot wilt. Ook is het goed om te letten op de IP graad van een LED spot. De IP graad geeft aan of die bestendig is tegen bepaalde omstandigheden zoals vochtige ruimtes of water. Een met IP20 graad is niet bestemd voor een badkamer, dan kan je beter kiezen voor een LED spot met IP44 graad die vochtbestendig is.

Dimbaar

LED inbouwspots met dimfunctie zijn handig in gebruik. Dimbare led spots geven je de flexibiliteit om de helderheid naar wens in te stellen. Is het te fel en mag het een stuk minder? Dat kan gemakkelijk door een draai te geven aan de LED dimmer. Moet het licht nog feller, zodat alles goed zichtbaar wordt op een donkere avond, ook dat is zo geregeld.

Een LED spot die dimbaar is kan alleen gebruikt worden met een LED dimmer. Bij het kopen van een dimbare LED inbouwspot is het dus belangrijk om ook rekening te houden met welke schakelaar die geschikt is voor de gekozen spot.

LED Inbouwspot voor de badkamer

Een andere toepassing waar de LED inbouwspot gebruikt kan worden is in een badkamer. Inbouwspots voor de badkamer zorgt voor een moderne en strakke uitstraling in je badkamer. Het wordt steeds populairder om spots te plaatsen in de badkamer. Let wel op bij het kopen van je inbouwspots dat het een IP44 inbouwspot is, zodat het tegen een vochtige ruimte bestemd is. Heb je één gevonden en weetje niet zeker of de IP graad aangeeft of de spot geschikt is voor een vochtige ruimte? Neem contact met onze klantenservice op. Onze vriendelijke medewerkers staan je graag te woord.

Set is voordeliger

Bij het kopen van een LED inbouwspot kan je denken aan een armatuur, LED lamp en fitting. De LED lamp wordt geplaatst in het armatuur en de fitting zorgt ervoor dat de lamp wordt verbonden met het stroom. Het is ook mogelijk om een LED inbouwspot set te kopen. Het voordeel van een LED inbouw set is dat het niet meer noodzakelijk is om een armatuur, led spot en fitting apart te kopen. Door simpelweg de LED spot set te kopen heb je alle benodigde onderdelen en weet je dat het goed zit. Vaak zijn LED sets ook wat goedkoper in de aanschaf, doordat je profiteert van een combinatiedeal.

Energiezuinig en duurzaam

LED Inbouwspot kopen doe je bij BES LED. LED Inbouwspots brengen veel voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat LED verlichting enorm energiezuinig is. LED spots zijn zelf zo energiezuinig dat het tot 80% kan schelen in verbruik. Ook zijn LED inbouwspots goed voor het milieu, omdat er minder energie wordt verbruikt ten opzichte van reguliere verlichting. Je hebt diverse inbouwspots zoals GU10 spots of downlights. Sommige inbouwspots zijn draaibaar en andere schijnen recht naar beneden. Ook heb je inbouwspots met hele warme kleuren om een ruimte direct meer sfeer te geven of juist koude kleuren die erg goed gaan met een industriële inrichting. Wat je keuze ook wordt bij het kopen van de juiste LED inbouwspots bij BES LED heb je voldoende keuze.