Stekkers

Stekkers kopen? Vind online de stekker die je nodig hebt. Als je zoekt naar een slimme stekker en natuurlijk met de Euro-aansluiting, zoals je die in Nederland kunt gebruiken. Net als in België en in een groot deel van de rest van Europa. Dankzij steeds dezelfde stopcontacten met de twee bekende gaten waar de pinnen van de stekker in kunnen. Eenvoudig online te bestellen en daarna natuurlijk snel in huis. Als je zoekt naar een slimme stekker of een ander exemplaar, die wij in de meeste gevallen voor je op voorraad hebben.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

17 artikel(en)

Sorteer op

17 artikel(en)

Sorteer op

Zoek je specifiek naar een slimme stekker? Het biedt je de mogelijkheid om een apparaat aan te sluiten en die ‘slim’ te maken. Bijvoorbeeld door de lamp op afstand te kunnen schakelen. Of een ander apparaat uit te zetten terwijl je niet thuis bent, als je daar graag de volledige controle over wilt hebben. Via de Google Assistant en bijvoorbeeld Amazon Alexa. Om via je smartphone de apparaten thuis te bedienen, zowel als je in de buurt bent als wanneer je aan de andere kant van de wereld zit.

Welk type stekker je ook zoekt, wij zorgen ervoor dat je daarvoor de Euro stekker kunt bestellen die je nodig hebt. Met de bekende aansluiting, zoals je die kunt gebruiken in de stopcontacten die we in Nederland hebben zitten. Slim of in de traditionele vorm, afhankelijk van waar je naar op zoek bent om de apparaten die je gebruikt aan te kunnen sluiten.

Slimme stekkers

Zoek je naar een slimme stekker en ben je benieuwd hoe die werkt? Uiteraard zijn er meerdere soorten beschikbaar. Sommige van de stekkers kun je thuis op afstand bedienen, dankzij een Bluetooth- of Wifi-verbinding. Jouw smartphone maakt verbinding met de stekker, om die in en uit te kunnen schakelen. Dus wil je de verlichting voortaan vanaf je telefoon bedienen? Zet de schakelaar ‘aan’ en gebruik je telefoon om de lamp uit te schakelen wanneer je die niet gebruikt.

Wil je jouw slimme stekkers ook van buiten huis kunnen bedienen? Handig als je apparaten uit wilt kunnen zetten of als je die juist alvast wilt inschakelen voordat je weer thuis komt. Zorg er in dat geval voor dat je de slimme stekker koppelt met jouw router voor het internet in huis of op de zaak. Dat kan soms met een bridge, en in andere gevallen vanaf het apparaat zelf. Op die manier heb je verbinding met internet, waardoor je ook vanaf de andere kant van de wereld je apparaten kunt bedienen.

Stekkers kopen: uitgebreid assortiment

Zoek je naar een slimme stekker of een Euro stekker? Zorg er op die manier voor dat je jouw apparaten zonder problemen kunt aansluiten. Met slimme mogelijkheden en in de stopcontacten zoals we die in Nederland gebruiken. Net als in België en in Duitsland, net als in een groot deel van de andere Europese landen. Om de apparaten zonder problemen aan te kunnen sluiten, met de twee bekende pinnen die we daarvoor gebruiken.

Let op: wil je een apparaat aansluiten? Let op het gebruik van een eventuele randaardestekker of een ‘platte stekker’. Controleer vooraf of het apparaat dat je gebruikt past in de stekker die je bestelt, bijvoorbeeld als je een slim exemplaar wilt toepassen.

Stekker kopen en benieuwd naar ons assortiment? Ontdek het online. De meeste producten kunnen we meteen uit voorraad leveren, zodat je daar snel gebruik van kunt maken. De makkelijkste manier om een nieuwe stekker te kopen en er daarmee voor te zorgen dat je jouw apparaat kunt aansluiten. Standaard met onze uitgebreide garantie en natuurlijk voor de laagste prijs, zodat je ook voor je stekkers niet meer te veel betaalt.