LED TL Starters

LED TL starters kopen? Een belangrijk onderdeel, om TL te vervangen door LED. Dankzij een nieuwe starter, waarmee je ervoor zorgt dat je de LED TL verlichting kunt gebruiken. Een belangrijk onderdeel tijdens het ombouwen. Goedkoop verkrijgbaar, zodat je weinig kosten hoeft te maken en daarna op een zuinige manier gebruik kunt maken van LED. Goed van kwaliteit en afgestemd op de meest moderne LED TL buizen, zodat je die zonder problemen kunt plaatsen in de armaturen die je al hebt zitten.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

1 artikel(en)

Sorteer op
 • LED TL Starter T8 - Aigi - Wit
  13 review(s)

  1,64

  0,82 Excl. BTW

  1,99

  0,99 Incl. BTW

1 artikel(en)

Sorteer op

Een LED starter ziet er hetzelfde uit als een traditionele TL starter. Er is sprake van een andere technologie, in een vergelijkbaar formaat. Dat maakt het vervangen van TL door LED zo eenvoudig mogelijk.

Je kunt online de LED TL starters bestellen die je nodig hebt, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. We gaan daar meteen voor je mee aan de slag, zodat jij de TL armaturen kunt ombouwen naar LED. Met de juiste starter, die ervoor zorgt dat je de LED TL buis kunt laten branden. Zonder flikkeren en andere problemen, door de benodigde stroom op de juiste manier aan te leveren. Een LED lamp werkt op een andere manier dan een traditionele TL buis. Het is daarom belangrijk om het armatuur aan te passen, door gebruik te maken van de LED starter.

TL vervangen door LED

Wil je TL vervangen door LED? Dat doe je in een paar eenvoudige stappen:

1. Stroom uitschakelen
Wil je TL verlichting vervangen door LED? Begin met het uitschakelen van de stroom, om veilig te kunnen werken. Een belangrijke stap, waar je ook voor kunt zorgen door de schakelaar in de meterkast om te zetten. Handig, als je niet meer weet in welke stand de schakelaar op de muur aan of uit staat.

2. Oude TL buis verwijderen
Is de stroom eraf? Je kunt de oude TL buis verwijderen. Draai deze een kwartslag, waarmee je merkt dat de buis los zal komen. Haal de buis uit het armatuur en berg die netjes op. Werk voorzichtig, omdat het glas van de buizen kwetsbaar is.

3. Oude starter verwijderen
Verwijder de oude starter uit het armatuur, omdat je daar met de nieuwe LED TL verlichting helaas geen gebruik meer van kunt maken. Het zou leiden tot flikkeren en andere problemen, omdat de lampen niet op dezelfde manier werken.

4. LED starter plaatsen
Plaats de nieuwe LED starter. Een belangrijk onderdeel om het armatuur opnieuw te kunnen gebruiken. Met zuinige LED verlichting, die de energierekening omlaag helpt te brengen.

5. Nieuwe LED TL buis plaatsen
Je kunt het TL armatuur ombouwen naar LED, door de nieuwe LED TL buis te plaatsen. In de nieuwe starter die je hebt geplaatst, waardoor de verlichting op een goede manier zal werken.

LED TL starter kopen

Een LED TL starter kopen? Je bestelt het model dat je nodig hebt eenvoudig online. Voor iedere armatuur waarin je de verlichting wilt veranderen, om daar op een voordelige manier gebruik van te maken. Bij de nieuwe LED TL buizen, waarmee je jouw bestelling eenvoudig compleet kunt maken. Een belangrijke stap, waarmee je ervoor zorgt dat je de LED starter en de TL buis op een goede manier op elkaar af kunt stemmen.

Wij begrijpen dat je goede LED starters wilt kopen, terwijl je daar niet te veel voor betaalt. Je kunt vertrouwen op onze laagsteprijsgarantie, net als standaard 3 jaar BES LED garantie. Bovendien leveren we de LED starters gewoon uit voorraad, zodat je daar standaard snel mee aan de slag kunt. 100 dagen op zicht, net als voor onze andere meer dan 100.000 tevreden klanten. Bestel jouw product online, dan zorgen wij ervoor dat je de TL-verlichting kunt vervangen door LED.