LED Lampen G9

LED lampen G9 kopen? Een zuinig alternatief voor de bekende halogeenverlichting, waar we in allerlei toepassingen gebruik van maken. Beschikbaar als losse lampen of in een 10-pack, zodat je ze goedkoop kunt bestellen. Goed van kwaliteit en toch heel voordelig, natuurlijk beschikbaar met diverse vermogens en in de kleurtemperatuur waar je naar zoekt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 42 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 42 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Wil je verlichting vervangen in bijvoorbeeld 12W, 24W of 80W? Met onze zuinige LED-verlichting maak je een uitstekende keuze. Met dezelfde lichtopbrengst in een mooie warm witte of andere kleur. Zonder het hoge verbruik, omdat het vermogen op basis van LED een stuk lager kan zijn. Een zuinige en duurzame keuze, omdat de verlichting veel meer branduren heeft en daardoor een stuk langer mee zal gaan.

Warm wit in ieder wattage

Specifiek op zoek naar LED lampen G9 in warm wit? De verlichting is er natuurlijk in deze mooie lichtkleur, goed geschikt voor de woonkamer en de slaapkamer. Een warme kleur wit, dankzij een kleurtemperatuur van 2700K. En zoek je in plaats daarvan naar 4200K (natuurlijk wit) of 6400K (helder/koel wit)? We zijn jouw specialist in G9 LED lampen, die je eenvoudig online kunt bestellen. De makkelijkste manier om traditionele verlichting te vervangen of om met LED meteen een zuinige en duurzame keuze te maken.

Kijk goed naar bijvoorbeeld de lichtopbrengst van de LED lampen G9, net als de mogelijkheid om die te dimmen. Er zijn dimbare G9 fittingen beschikbaar, ook als je daarvoor gebruik wilt maken van LED. Dat betekent dat je weinig kosten maakt, daar duurzaam gebruik van kunt maken en je zelf bepaalt hoeveel licht eruit straalt. Beschikbaar tot 800 lumen of juist met een lagere lichtopbrengst voor meer sfeer. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, dat je eenvoudig online kunt bestellen. Hoogwaardige LED lampen G9 met een brede lichthoek, die je kunt bestellen in iedere kleurtemperatuur waar je naar op zoek bent.

LED lampen G9 kopen

Nieuwe LED lampen G9 kopen of daar voor het eerst gebruik van maken? Je hebt natuurlijk de keuze uit een aantal losse modellen. Dimbaar of niet-dimbaar, in het wattage en met het aantal lumen dat je zoekt. Iets waarover we je graag adviseren, als je het lastig vindt om een goede keuze te maken. Ter vervanging van 12W, 24W of bijvoorbeeld 80W. Of om er voor de eerste keer gebruik van te maken, zodat je het meteen goed kunt doen.

Kijk goed naar de afmetingen van de verlichting, omdat daar in sommige gevallen verschil in zit. De kleinste modellen zijn 13,7mm groot, terwijl de grotere modellen tot 18,4mm groot kunnen zijn. Houd daar rekening mee als je bestaande verlichting wilt vervangen. Op die manier weet je zeker dat de G9 LED lampen goed passen en je daarmee niet in de problemen komt.

We hebben de LED lampen G9 in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je er snel gebruik van kunt maken, omdat we er meteen voor je mee aan de slag gaan. De makkelijkste manier om nieuwe lampen te bestellen. Zuinig, duurzaam en met een lage prijs: als goedkope keuze voor LED. Goed van kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en jij zeker weet dat je hoogwaardige verlichting in huis haalt. Dimbaar of niet-dimbaar, met het wattage en de lichtopbrengst die je nodig hebt.