Ventilatoren

Ventilatoren gezocht? De ideale uitkomst op warme dagen, bijvoorbeeld om het thuis of op kantoor lekker koel te houden. Met een torenventilator of een statiefventilator, die frisse lucht blaast op de plek waar je daar de meeste behoefte aan hebt. Zodat je de hoge temperaturen makkelijker weerstaat en ervoor zorgt dat je het hoofd koel houdt om bijvoorbeeld door te kunnen werken. Met extra’s zoals een draaifunctie en een timer, om de ventilatoren op een zo slim mogelijke manier te gebruiken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 64 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 64 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Benieuwd hoe je de ventilatoren kunt gebruiken? Sommige modellen kun je gewoon op tafel zetten, terwijl anderen een stuk groter zijn en het beter doen vanaf de grond. Als je zoekt naar een torenventilator of als je een grote statiefventilator wilt gebruiken. Die er in de verschillende standen voor zorgt dat je koele lucht blijft voelen, ook op het moment dat de temperaturen flink oplopen. Of als het niet lukt om op een andere manier te ventileren, zodat je er ook de rest van het jaar gebruik van kunt maken.

Toren- of statiefventilator

Ben je op zoek naar een ventilator en wil je ervoor zorgen dat je daar op een fijne manier gebruik van kunt maken? Zorg er dan voor dat je goed kijkt naar de diverse modellen die er beschikbaar zijn: • Torenventilator Een toren met daarin een ventilator, die kan draaien en er daarmee voor zorgt dat je in alle richtingen koele lucht voelt. Een stijlvolle verschijning bovendien, die je op kantoor en thuis neer kunt zetten. Een model voor op de grond, vaak met een afstandsbediening om de gewenste stand ook gewoon op afstand in te kunnen stellen. • Statiefventilator De klassieke keuze voor een ventilator, die je zowel op de grond als op tafel kunt zetten. Dankzij het statief dat je kunt uitschuiven, voor een hoger of een lager model. Vaak met een draaifunctie en met voldoende vermogen om heel de ruimte te koelen. Een voordelige keuze om het hoofd lekker koel te houden, waarmee je ervoor zorgt dat je het op kantoor of thuis niet te warm krijgt.

Zoek je een geluidloze ventilator? Kijk goed naar het vermogen en het geluidsniveau van de modellen. Helemaal geluidloos zijn ze er helaas niet, al zijn de motoren een stuk stiller dan een aantal jaren geleden. Je hoort in principe alleen de lucht suizen. Dat betekent dat je zeker weet dat er voldoende koele lucht naar je toe wordt geblazen. En dankzij het regelmatige geluid zou je er zelfs bij kunnen slapen, om de kamer ook ’s nachts te koelen.

Ventilator kopen: uitgebreid assortiment

Je kunt online de ventilator kopen waar je naar op zoek bent. Als toren of op een statief, waarmee je er op een voordelige of heel stijlvolle manier voor zorgt dat het binnen niet te warm zal worden. Ideaal om mee te koelen op de warme dagen, dankzij de frisse lucht die je voelt blazen. Uit de ventilator die je thuis of op kantoor neer kunt zetten, net als in de winkel en op andere plekken waar je het niet te warm wilt laten worden.

We hebben de ventilatoren gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je daar snel gebruik van kunt maken, omdat we er meteen voor je mee aan de slag gaan. Uiteraard kun je rekenen op een uitgebreide garantie en heb je 100 dagen bedenktijd, net als op al onze andere producten. Zodat je zeker weet dat je met de ventilatoren bij ons uit het brede assortiment een goede keuze maakt om het lekker koel te houden.