LED TL Buizen 60cm

Een LED TL buis 60cm kopen? Het relatief kleine formaat is geschikt voor verschillende toepassingen, zowel op kantoor als thuis. Je kunt er gewoon gebruik van maken in bestaande TL-armaturen, waardoor het niet nodig is om die te vervangen. In plaats daarvan helpen de LED-TL buizen het energieverbruik eenvoudig omlaag te brengen en zorgen ze tegelijkertijd voor een langere levensduur.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

23 artikel(en)

Sorteer op

23 artikel(en)

Sorteer op

LED TL buizen zijn er populair en energiezuinig. De twee belangrijkste argumenten voor veel bedrijven om over te stappen op LED zijn op basis van de gewenste kleurtemperatuur en op basis van het wattage dat ze nodig hebben. Daarover kunnen we goed met je meedenken, bijvoorbeeld als je het lastig vindt om een keuze te maken. Op die manier bestel je jouw LED TL 60cm buizen eenvoudig online, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan.

Warm wit en andere kleurtemperaturen

Zoek je de LED TL buis 60cm in warm wit? Het is een mooie keuze voor op kantoor, net als voor thuis. Je kunt er in meerdere omgevingen gebruik van maken, dankzij de sfeervolle en warme kleur. Er is sprake van 3000k, waarmee de kleur een stuk warmer is dan de LED-verlichting die je misschien nog kent van een aantal jaren geleden.

Op zoek naar een andere kleurtemperatuur? Je kunt gebruik maken van bijvoorbeeld 4000k of 4200k. Het gaat dan om natuurlijk wit licht. Dit is vergelijkbaar met het licht dat naar binnen valt op het moment dat de zon buiten begint te schijnen. Het licht van de LED TL buis 60cm is goed geschikt om bij te werken en andere taken bij uit te voeren. Het meest productieve licht is dat in 6400k, wat we omschrijven als helder en koel. Goed geschikt om hard bij te werken, bijvoorbeeld op kantoor of in een (fabrieks)hal.

Populaire formaten

Uitgebreid assortiment

We zijn jouw specialist in duurzame LED-TL verlichting. Dat geldt bijvoorbeeld voor de LED TL buis 60cm, die er in warm wit en in andere kleurtemperaturen is, net als op basis van het aantal lumen dat je zoekt. Dit staat voor de lichtopbrengst. Zoek je bijvoorbeeld naar 750, 800, 850 of 1000 tot 1200 lumen? Je kunt van de bestaande TL-verlichting nagaan hoeveel licht dit oplevert, om daar ook met de LED-TL lampen weer voor te zorgen.

Het wattage van een LED-lamp kan een stuk lager zijn dan dit van de traditionele lamp. Dat heeft te maken met de zuinige manier waarop de verlichting met energie omgaat. De LED TL buis 60cm van 8W, 9W of 10W kan verlichting vervangen van 65W, 72W en 80W. Op die manie valt het energieverbruik een stuk lager uit, terwijl jij toch kunt rekenen op dezelfde hoeveelheid licht.

LED TL buis 60cm kopen

Een LED TL buis 60cm kopen en benieuwd naar de mogelijkheden? Dit kan in een set als T8 met een starter, net als in een aantal andere uitvoeringen. Wij denken graag met je mee over wat je het best kunt gebruiken, ook op basis van de kleurtemperatuur en bijvoorbeeld het wattage. Op die manier helpen we ook andere bedrijven om over te stappen naar LED verlichting.

Besparen op de energierekening, zonder dat de lichtopbrengst af hoeft te nemen? Dan is de LED TL buis 60cm een uitstekende keuze, zowel zakelijk als voor thuis. De verlichting is er in warm wit licht en in natuurlijk wit, helder of koel wit licht. Een mooie keuze voor hoge kwaliteit, die we in de meeste gevallen vanuit voorraad snel naar jouw adres kunnen verzenden.