Installatiemateriaal

Zoek je installatiemateriaal van goede kwaliteit? We zijn jouw groothandel en online winkel, waar je alles vindt om elektra mee te gebruiken. Dus gaat het om een stopcontact, een stekker, een netwerkkabel of een voedingskabel? In al die gevallen vind je bij ons een breed assortiment, waarmee je een goede keuze maakt voor bijvoorbeeld jouw LED verlichting. We zorgen er met de hoge kwaliteit van A-merken voor dat het daar niet aan zal liggen. En gaat het je specifiek om inbouw, opbouw of een product voor binnen of buiten? Wij hebben de oplossing waar jij naar op zoek bent.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Met ons eigen merk en namen zoals Calex en EcoDim kun je binnen het installatiemateriaal rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je daar verder geen omkijken naar hebt, net als met de LED lampen die je kunt bestellen. Dus wil je een goede keuze maken, zonder dat je daar aan de andere kant een te hoge prijs voor betaalt? Wij helpen je een goede en goedkope keuze te maken, waar je jarenlang gebruik van kunt maken. Dat doen we voor thuis en in zakelijke omgevingen, zodat je altijd kunt vertrouwen op het juiste installatiemateriaal.

Groothandel en online winkel voor elektra

We zijn zowel een groothandel als online winkel, omdat we leveren aan zowel bedrijven als aan particulieren. Dus ben je op zoek naar een grote partij installatiemateriaal? Of gaat het je om een paar voedingskabels, een kabelhaspel of iets anders? In de beide gevallen kun je goed bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat je het materiaal voor de installatie kunt bestellen, waarna je daar snel gebruik van kunt maken. Zo helpen we je de elektra aan te sluiten, natuurlijk op basis van de materialen die daarvoor goed geschikt zijn.

En kom je er zelf niet goed uit, ondanks ons brede assortiment met alles waar je naar op zoek bent? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Ze weten welk installatiemateriaal je nodig je hebt bij de LED lampen en andere verlichting of apparatuur die je gebruikt. Daarover adviseren we je graag, om je te helpen een goede keuze te maken. Dus gaat het om stekkers, stopcontacten of de netwerkkabels? Wij laten je zien dat je nodig hebt.

En zoek je binnen het installatiemateriaal naar bijvoorbeeld stroomkabels, verlengsnoeren of lasklemmen? Het zijn belangrijke onderdelen, net als de kabelverbinders, isolatietapes en bijvoorbeeld badkamerventilatoren. Wij zorgen ervoor dat je ze online kunt bestellen. Op die manier haal je alles op het gebied van elektra makkelijk in huis, gewoon vanuit onze groothandel en online winkel.

Installatiemateriaal kopen: uitgebreid assortiment

We zorgen er met ons uitgebreide assortiment aan installatiemateriaal voor dat je alles kunt bestellen waar je naar op zoek bent. En kun je niet meteen vinden wat je nodig hebt? Stel ons je vraag, dan helpen we je het graag te bestellen. Op die manier zorgen we ervoor dat je de LED verlichting en apparaten kunt gebruiken zoals je dat voor ogen hebt. Natuurlijk op basis van de hoogste kwaliteit, zonder dat je daar zelf veel omkijken naar hoeft te hebben.

We maken het je makkelijk, houden het voordelig en garanderen je de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor het installatiemateriaal dat je koopt, net als de andere materialen waar je gebruik van wilt maken. Het sluit op die manier goed aan op de LED lampen en verlichting, net als de rest van het brede assortiment dat je online kunt bestellen. We hebben het meeste installatiemateriaal gewoon voor je op voorraad, wat betekent dat je alles snel in huis hebt nadat je online jouw bestelling plaatst.