Klantenservice

Betaalmethoden

Bij besled.nl kunt u met een gerust hart uw producten afrekenen. In samenwerking met pay.nl garanderen wij een betrouwbare betaalomgeving waar uw gegevens veilig zijn. U kunt bij ons zelf bepalen hoe u een bestelling afrekent. Bovendien rekent u uw producten af in een beveiligde betaalomgeving.

Lees verder
Betaalmethoden


Levering

Levering

Alle producten worden verzonden met de pakketdienst van PostNL, DPD of DHL. De postbode komt het pakket aan huis bezorgen. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan probeert de postbode het volgende dag nogmaals. Wanneer er dan wederom niemand thuis is, kunt u het pakket de volgende dag bij het postkantoor afhalen. De postbode laat in dit geval een notitiekaart achter.

Lees verder


Ruilen en retourneren

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. Bij BES LED heeft u 100 dagen bedenktijd. Indien uw retourzending voldoet aan de voorwaarden.

Lees verder
Retourrecht


Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze service of producten? Bij veelgestelde vragen vindt u de meest gestelde vragen van onze klanten met de antwoorden van besled.nl overzichtelijk op een rij. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Lees verder