Klantenservice

Betaalmethoden

Bij besled.nl kunt u met een gerust hart uw producten afrekenen. In samenwerking met pay.nl garanderen wij een betrouwbare betaalomgeving waar uw gegevens veilig zijn. U kunt bij ons zelf bepalen hoe u een bestelling afrekent. Bovendien rekent u uw producten af in een beveiligde betaalomgeving.

Lees verder
Betaalmethoden


Levering

Levering

Alle producten worden verzonden met de pakketdienst van PostNL. De postbode komt het pakket aan huis bezorgen. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan probeert de postbode het volgende dag nogmaals. Wanneer er dan wederom niemand thuis is, kunt u het pakket de volgende dag bij het postkantoor afhalen. De postbode laat in dit geval een notitiekaart achter.

Lees verder


Ruilen en retourneren

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. Bij BES LED heeft u 100 dagen bedenktijd. Indien uw retourzending voldoet aan de voorwaarden.

Lees verder
Retourrecht


Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze service of producten? Bij veelgestelde vragen vindt u de meest gestelde vragen van onze klanten met de antwoorden van besled.nl overzichtelijk op een rij. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Lees verder