LED Parkeergarageverlichting

Zakelijk LED

LED parkeergarageverlichting kopen? De beste keuze voor zakelijke projecten, bijvoorbeeld dankzij tot 90% lagere energiekosten en een maximale levensduur. Verlichting met een zeer groot aantal branduren, waar je op een veilige manier gebruik van kunt maken. In de kleurtemperatuur waar je naar zoekt en volgens de belangrijke richtlijnen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. De meeste gebruikte parkeergarageverlichtingen zijn LED TL buizen, LED bouwlampen en LED TL balken.

Benieuwd naar het beschikbare assortiment aan LED parkeergarageverlichting? Ontdek het uitgebreide aanbod, waar je online een goede keuze uit kunt maken. Uitstekend geschikt voor de parkeergarage, zodat gebruikers goed kunnen zien waar ze kunnen parkeren. Voor een veilig gevoel en bijvoorbeeld om de bewegwijzering zo goed mogelijk zichtbaar te maken.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Waarop letten bij parkeergarageverlichting?

Benieuwd waarop te letten bij parkeergarageverlichting? We zetten een paar belangrijke punten voor je op een rij:

  • Lichtopbrengst in lumen
  • Schaduwen en het zicht
  • Veiligheid
  • Bewegwijzering

In de parkeergarage wil je met LED verlichting zorgen voor een zo gebruiksvriendelijk mogelijke omgeving. Het is belangrijk dat gebruikers goed kunnen zien waar de ruimte is, hoe ze zich door de garage kunnen bewegen en waar ze naartoe moeten. Dat vraagt om heldere verlichting, met zo min mogelijk schaduwen. Onze LED parkeergarageverlichting is daarvoor uitstekend geschikt. Dankzij een gelijkmatige verdeling van het licht, waarbij we kunnen meedenken over de ideale locatie om die te plaatsen.

Daarnaast is het met de parkeergarageverlichting in LED belangrijk om voor een veilige situatie te zorgen. En veilige locatie, waarbij iedereen de bewegwijzering zo goed mogelijk kan lezen. Om makkelijk te navigeren naar beschikbare plaatsen of juist naar de uitgang. En voor een aangenaam en prettig gevoel, zonder de donkere situaties die er in slecht verlichte parkeergarages kunnen ontstaan.

Voordelen van goede verlichting voor parkeergarages?

Meer weten over de voordelen van goede verlichting voor parkeergarages? Met onze LED parkeergarageverlichting kiest je voor:

  • Tot 90% lager energieverbruik: meer duurzaamheid

Het energieverbruik omlaag brengen? Met onze LED parkeergarageverlichting gebruikt je tot 90% minder energie. Tegelijkertijd is de lichtopbrengst minimaal zo hoog als wat je gewend bent, waardoor het daar niet aan zal liggen. LED verlichting heeft veel minder energie nodig om het licht fel te laten branden.

Zakelijk LED

  • Uitstekende zichtbaarheid: meer veiligheid

Dankzij onze LED verlichting voor in de parkeergarage kunt je rekenen op uitstekend zicht en goede geleiding. We adviseren je graag over de heldere en diffuse verlichting, die zoveel mogelijk schaduwen zal voorkomen. Het creëert een betere gebruikservaring, zodat je ook met de verlichting kunt werken aan een hogere bezettingsgraad en uiteindelijke winst.

Zakelijk LED

  • Minimale vervangingskosten: langere levensduur

Bovenop de lagere energiekosten nog meer besparen? Dankzij onze LED parkeergarageverlichting hoeft je minder snel te zorgen voor een vervanging. De verlichting gaat veel langer mee en dankzij beheer en bediening op afstand is er minder onderhoud nodig.

Zakelijk LED

Uitgebreid assortiment: precies wat je nodig hebt

Benieuwd naar de verschillende oplossingen die er beschikbaar zijn? Ontdek bijvoorbeeld onze LED high bays en LED TL buizen. Goed te gebruiken in de bestaande armaturen, waarmee je de vervangingskosten zo laag mogelijk kunt houden. Goed geschikt om een meer duurzame keuze te maken, zodat je de investering in de nieuwe LED verlichting eenvoudig terug kunt verdienen.

Daarnaast zijn er bijvoorbeeld LED balken beschikbaar, die je zowel aan het plafond als aan de wand kunt bevestigen. Onze specialisten denken graag met je mee over de belangrijke eigenschappen en voordelen die er beschikbaar zijn. En wil je de LED parkeergarageverlichting combineren met onze bewegingssensoren? Daarmee voorkomt je eenvoudig dat de verlichting blijft branden als er niemand aanwezig is.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Ons best verkochte LED parkeergarageverlichting

Direct een blik werpen op een selectie van ons best verkochte LED parkeergarageverlichting? Zie hieronder de bestverkochte LED parkeergarageverlichting en kijk welke producten het best passen bij jouw wensen en behoeften.

LED High Bay

Bekijk alle LED High Bay.

LED TL Buizen

Bekijk alle LED TL Buizen.

LED Balken

Bekijk alle LED Balken.

Waarom BES LED?

Bij BES LED bieden we je een aantal belangrijke voordelen. je kunt online jouw parkeergarageverlichting in LED bestellen, waarvoor je standaard de laagste prijs betaalt. We kopen direct in bij de fabrikanten zoals OSRAM en Ledvance, zodat je daar voordelig gebruik van kunt maken. Bovendien profiteer je standaard van 30 dagen bedenktijd.

We hebben de meeste LED parkeergarageverlichting gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we snel aan de slag kunnen met jouw bestelling, zodat je daar vlot gebruik van kunt maken. Inclusief garantie die kan oplopen tot 10 jaar, zodat je daarmee zeker weet dat je een goede keuze maakt.

Online parkeergarageverlichting kopen

Enthousiast over onze LED parkeergarageverlichting en die online bestellen of wil je daar graag meer over weten? Onze specialisten staan voor je klaar. Voor een vergelijking tussen de verschillende oplossingen of om aan te geven hoe andere parkeergarages hier gebruik van maken.

Advies gezocht voor professionele parkeergarageverlichting? Ons team van specialisten staan graag voor je klaar. Bel ons op telefoonnummer +31 85 301 08 74, stuur ons een WhatsApp-bericht naar hetzelfde nummer, mail naar info@besled.nl. We horen graag van je!


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!