Buitenstopcontacten

Buitenstopcontact kopen? De beste keuze om buiten verlichting of elektrische apparaten aan te sluiten. In de tuin en aan de gevel, net als op andere plekken waar je daar gebruik van wilt maken. Beschikbaar in een aantal verschillende varianten, waarover we je goed kunnen adviseren. Ga je voor enkel of voor dubbel, met een serieschakelaar of met een enkelpolige schakelaar? Wij laten je zien wat er beschikbaar is, zodat je het stopcontact voor buiten op een voordelige manier kunt bestellen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

20 artikel(en)

Sorteer op

20 artikel(en)

Sorteer op

We begrijpen dat je liever niet te veel betaalt voor jouw buitenstopcontact. Goed van kwaliteit, makkelijk aan te sluiten en de beste keuze om er buiten op een veilige manier gebruik van te maken. Dankzij de afdichting, die vocht en vuil buiten de deur zal houden. Aan de voorzijde waar je de stekker erin steekt, net als bij de eventuele schakelaar en natuurlijk aan de onderkant waar de snoeren naar binnen gaan.

Het is belangrijk om goed te letten op de verschillende eigenschappen van de buitenstopcontacten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je let op de IP-waarde daarvan. Met IP54 weet je zeker dat je daar buiten op een veilige manier gebruik van kunt maken. Het zorgt ervoor dat vocht en vuil niet de kans hebben om naar binnen te dringen. In plaats daarvan houden ze alles netjes buiten de deur, zelfs als het buiten flink begint te regenen of begint te waaien. Het weer kan in Nederland behoorlijk heftig zijn, maar dankzij deze stopcontacten voor buiten heb je daar zo min mogelijk omkijken naar.

Enkel of dubbel stopcontact

Binnen ons assortiment heb je de keuze uit verschillende modellen. Zoek je bijvoorbeeld naar een enkel stopcontact? Je kunt die eenvoudig online bestellen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. We zorgen er dan voor dat je het enkele buitenstopcontact zo snel mogelijk in huis hebt. Als opbouw-model, wat het plaatsen in de tuin of op een andere buitenlocatie makkelijk maakt. Netjes geaard en volledig waterdicht, dus niets om je zorgen over te maken. Uitgevoerd in kunststof, dat een lange levensduur garandeert.

Benieuwd waarvoor je de enkele en dubbele buitenstopcontacten kunt gebruiken? Je kunt er verlichting mee aansluiten en in een aantal gevallen ook mee schakelen. Kies in dat geval voor de modellen met een enkele of een dubbele schakelaar, naast het stopcontact dat je nodig hebt. Zo sluit je verlichting en elektrische apparaten aan, die je bovendien aan en uit kunt zetten. Handig voor in de tuin en voor aan de gevel, waarbij je kunt vertrouwen op de IP54-waarde.

Buitenstopcontact kopen

Wil je een buitenstopcontact kopen en daar op een veilige manier gebruik van maken? Let op de geaarde modellen, zodat je daar in principe alle apparaten op aan kunt sluiten. Ook als je de tuin wilt reinigen met een hogedrukspuit of als je andere werkzaamheden van plan bent, zoals het snoeien van de heg. Of combineer het buitenstopcontact en de schakelaar, zodat je op één plek de belangrijke elektronica bij elkaar kunt brengen. Handig, om ruimte te besparen of om het onderdeel zelfs op een bijna onzichtbare manier weg te werken.

Je kunt online eenvoudig de buitenstopcontacten bestellen die je nodig hebt. Met uitgebreide garantie, waarmee je zeker weet dat je binnen ons assortiment kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit. En bestel je op werkdagen voor 23:00 uur? Dan heb je de producten standaard de volgende dag al in huis. Met 100 dagen bedenktijd en natuurlijk op basis van onze laagsteprijsgarantie. De beste keuze, zodat je een lage prijs betaalt voor buitenstopcontacten waarmee je kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit.