Tafellamp op Batterijen

Tafellamp op batterijen kopen? De ideale keuze in de tuin, in de keuken en op andere plekken waar je niet direct een stopcontact in de buurt hebt. En waar je toch graag gebruik wilt maken van verlichting, terwijl je alles snoerloos kunt aansluiten. Met een sfeervol licht in een mooie warme kleur, of meer functioneel als je er goed bij wilt kunnen lezen of zelfs werken. Afhankelijk van het type lamp dat je zoekt, waarbij je bovendien de keuze hebt uit een aantal dimbare modellen. Bekijk onze Tafellampen, met de laagste prijs en hoge kwaliteit.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 59 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 59 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op
p>Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, zodat je de tafellamp snoerloos kunt bestellen. In de stijl die je zoekt, bijvoorbeeld door warm wit licht uit te stralen. Of in alle RGB-kleuren, waarmee je zelf bepaalt welk licht je op dat moment laat zien. In alle kleuren van de regenboog, om er een heel sfeervol of feestelijk geheel van te maken. Bij jou op tafel, gewoon via een accu of een batterij. Die je in een aantal gevallen via USB kunt opladen, zodat je er steeds opnieuw gebruik van kunt maken. Een oplaadbare tafellamp op batterijen, die je neer kunt zetten zodra het donker begint te worden.

Draadloze tafellamp: ook voor buiten

De tafellamp op batterijen kun je in een aantal gevallen ook gewoon buiten gebruiken. Waar je misschien niet de luxe hebt van een stopcontact in de buurt. Terwijl je toch graag wilt zorgen voor voldoende licht, bijvoorbeeld als jullie nog een tijdje buitenzitten. Of op een zwoele zomeravond, bij wat lekkers te drinken en als jullie met elkaar nog een spelletje spelen of gewoon zitten te kletsen. Zonder dat je een verlengsnoer moet pakken om de lamp aan te kunnen sluiten, maar gewoon door die op tafel te zetten en in te schakelen.

Let bij de keuze voor buiten goed op de IP-waarde van de draadloze tafellamp. Veel van de modellen hebben een IP45 of IP54-waarde. Dat betekent dat ze in ieder geval spatwaterdicht zijn en in sommige gevallen zelfs wat meer kunnen hebben. Je kunt er buiten zonder problemen gebruik van maken, ook als het begint te druppelen. Of als je voorzichtig wilt zijn met een zwembad in de buurt, waardoor er ook spetters in het rond kunnen vliegen. De tafellamp op batterijen kan er goed tegen, als je kiest voor een exemplaar dat daar op basis van de IP-waarde voor bedoeld is.

Tafellamp op batterijen kopen

Je hebt de keuze uit een aantal ovalen, ronde, rechthoekige en ook vierkante tafellampen op batterijen. Eenvoudig in en uit te schakelen, en goed voor een lichthoek van 180 tot 360 graden. Om in alle richtingen voor licht te zorgen, waarbij je kiest voor het wattage en de lichtopbrengst die je nodig hebt. In een behuizing van aluminium of kunststof, voor een luxe en mooi afgewerkt geheel. Stijlvol voor op tafel en natuurlijk op basis van LED, waardoor je daarmee automatisch een heel duurzame keuze maakt. Een keuze voor goede kwaliteit, die dankzij onze laagsteprijsgarantie gelukkig niet duur hoeft te zijn.

Je wilt een tafellamp op batterijen kopen? Een draadloze en snoerloze lamp, die je zowel binnen als buiten in de tuin op allerlei manieren kunt gebruiken. We hebben de meeste lampen standaard op voorraad. Dat betekent dat je die online kunt bestellen en dat we er meteen voor je mee aan de slag gaan. Waardoor je de lamp de volgende werkdag al in huis hebt. En je er meteen gebruik van kunt maken, zodra de batterij is opgeladen of je die erin hebt geplaatst.