LED Panelen 60x60

Wil je LED panelen 60x60 kopen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment voor het LED paneel 60x60. Dat betekent dat je kiest uit diverse LED tegels, waarop je standaard 2 jaar garantie krijgt. Bovendien heb je de LED panelen 60x60 natuurlijk 100 dagen op zicht, om zeker te weten dat je daarmee de juiste keuze maakt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 61 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 61 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Tip: twijfel je of de LED panelen in deze afmeting de juiste keuze zijn? Vraag het onze experts, zij vertellen je er graag meer over.

LED panelen 60x60

De LED panelen 60x60 zijn beschikbaar in warm wit licht, natuurlijk wit licht en helder of koel wit licht. Bovendien heb je de keuze uit panelen voor inbouw of opbouw, afhankelijk van hoe je er gebruik van wilt maken:

  • Inbouw

Kies je een inbouw LED paneel? Je kunt dit zo strak mogelijk wegwerken, bijvoorbeeld in een systeemplafond. Houd rekening met de afmetingen van het plafond om de verlichting te (laten) plaatsen.

  • Opbouw

Zoek je meer dynamiek of zelfs een ware eyecatcher? Dan is een paneel in 60x60 voor opbouw een betere keuze. De hoogwaardige armaturen dragen bij aan een luxe uitstraling voor de verlichting in de ruimte.

LED paneel 60x60 dimbaar

De LED panelen 60x60 zijn in veel gevallen dimbaar. Het dimbare LED paneel laat jou bepalen hoe fel de verlichting moet zijn. Dus wil je de LED lamp gebruiken om meer sfeer te creëren of om er juist effectief bij te kunnen werken? Je creëert de sfeer en verlichting die je wilt.

Standaard is het LED paneel of de LED tegel al een heel duurzame keuze. En gebruik je de LED panelen 60x60 met een LED dimmer? De energiebesparing kan dan zelfs oplopen tot 80% in vergelijking tot halogeen verlichting of gloeilampen.

Let op: kies de juiste LED dimmer om het paneel te kunnen dimmen. Onze experts adviseren je graag over het model dat goed geschikt is.

LED panelen 60x60 3000k

De LED panelen 60x60 in 3000K stralen warm wit licht uit. Het draagt bij aan een warme en fijne sfeer in de ruimte, bijvoorbeeld in de woonkamer of in een kantine. De LED tegel straalt sfeerlicht uit, dankzij de zachte gele gloed die er ontstaat. Dat past in allerlei interieurs, zowel klassiek als modern. De diffuse verspreiding maakt de panelen geschikt voor diverse soorten ruimtes.

LED panelen 60x60 4000k

Het paneel 60x60 4000K is de meest verkochte variant. Het paneel straalt mooi neutraal daglicht uit. Het natuurlijk witte licht is goed geschikt om bij te werken. Bovendien creëert het enige sfeer, als ideale keuze tussen de twee extremen in.

Veel bedrijven gebruiken de LED panelen 60x60 in deze kleurtemperatuur in de kantoren waar medewerkers werken. Het helpt ze te concentreren en productief te zijn.

Tip: het paneel 60x60 in 4000K is onze best-seller bij BES LED. Dat betekent dat we die extra voordelig kunnen inkopen. Uiteraard voldoen onze panelen aan de internationale certificeringen en kun je rekenen op een hoge duurzaamheid en lange levensduur. Dit garandeert de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

LED paneel 60x60 6000k

Zoek je een LED paneel dat helder of koel wit licht uitstraalt? De LED panelen 60x60 in 6000K zijn dan de beste keuze. De LED tegel is goed geschikt voor donkere ruimtes en in magazijnen waar gewerkt moet worden. De LED panelen 60x60 in 6000K zijn van de hoogste kwaliteit en stralen het meest felle licht uit.

LED panelen 60x60 kopen

Wil je een LED paneel 60x60 kopen? Bij BES LED heb je de keuze uit tal van LED panelen, waaronder in 60x60. Je krijgt standaard 2 jaar garantie op alle panelen. Bovendien krijg je jouw bestelling standaard 100 dagen op zicht. En bestel je vandaag voor 22:00 uur? Je hebt de LED panelen de volgende werkdag al in huis. Bestel online met de laagste prijs, voor een uitstekende investering in LED-verlichting.

De 60x60 LED panelen worden altijd getest op kwaliteit en duurzaamheid. We kopen de producten rechtstreeks in bij de fabrikanten en laten de kwaliteit uitvoerig testen. Op die manier voldoet ieder product aan de strenge kwaliteitsnormen die we daarvoor hanteren.

De 60x60 panelen voldoen ruimschoots aan de internationale kwaliteitsnormen en zijn natuurlijk netjes gecertificeerd. Op die manier garanderen we een scherpe prijs én de hoogste kwaliteit. Bekijk online de LED panelen 60x60 die er beschikbaar zijn. En heb je daar vragen over? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten je er graag meer over.