Slimme Spots

Zoek je spots voor slimme verlichting? Bestel ze in zwart, wit, goud en bijvoorbeeld aluminium of andere kleuren. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waarmee je kiest voor de beste smart lampen die er beschikbaar zijn. Met merken zoals Philips Hue, WIZ en Calex kun je rekenen op uitstekende kwaliteit. En ben je benieuwd hoe het precies werkt of wat de voordelen zijn van de spots voor slimme lampen in huis of op kantoor en in de showroom? We leggen het je uit, aan de hand van een aantal handige voorbeelden.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 377 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 377 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wil je bijvoorbeeld alle lampen in één keer inschakelen? En ze instellen op dezelfde kleurtemperatuur? Veel van de slimme spots bieden je de mogelijkheid om dit met één druk op de knop te doen. Je gebruikt de afstandsbediening of een app op jouw smartphone. En stel je een automatisch programma of een scène in? Dan gaat dit helemaal vanzelf, bijvoorbeeld op het moment dat de zon onder gaat en het buiten (en binnen) donker begint te worden.

Wat is slimme verlichting?

Ben je benieuwd wat slimme verlichting precies is en hoe het werkt? Je gebruikt lampen die een wifi- of andere draadloze module in zich hebben. Dit maakt het mogelijk om er op afstand verbinding mee te maken. Je kunt een afstandsbediening of een app op je telefoon gebruiken om de verlichting te schakelen. En koppel je een bridge aan de router? Dan heeft het systeem verbinding met internet. Zo kun je zelfs buitenhuis de lampen alvast aandoen, bijvoorbeeld als je bijna thuis bent.

De slimme verlichting bestaat uit de lichtbronnen en de armaturen. Tenminste, je kunt de beiden slim maken. Je hebt online bijvoorbeeld de keuze uit tal van complete lampen, waar de LED lichtbron al in zit. Maar heb je al een mooie lamp, waar je de spot uit kunt halen? Of heb je spotjes hangen in de keuken? Je kunt die vervangen door deze slimme spots. Op die manier maak je de verlichting slim, terwijl je de armaturen, het verlaagde plafond of de andere ruimte gelukkig niet hoeft aan te passen.

Let bij de keuze voor de slimme spots voor de verlichting bijvoorbeeld op de fitting en de afmetingen. Is er sprake van een GU10 fitting en hebben de huidige spots die ook? Dan kun je de lampen zonder problemen omwisselen. Kijk wel goed naar de afmetingen. Soms zijn de slimme spots net wat groter, omdat er ook een draadloze module is ingebouwd.

Spots slimme verlichting kopen

Wil je spots voor slimme verlichting kopen? Wij laten je graag zien welke modellen er beschikbaar zijn. Ze zijn er ook kantelbaar en draaibaar, waardoor je er allerlei mogelijkheden mee hebt. Dus wil je de spots richten op een bepaald deel van de kamer? Of wil je ze kunnen dimmen en kunnen instellen op 3000K, 4000K of 6000K voor warm wit, natuurlijk wit of helder en koel wit licht? Jij bepaalt, dankzij het uitgebreide assortiment waar je uit kunt kiezen. Bekijk de spots die er beschikbaar zijn, om slimme verlichting aan te brengen en die voortaan heel makkelijk te bedienen.

Je kunt online de spots voor slimme verlichting kopen. Wij hebben ze in de meeste gevallen op voorraad, waardoor we de verzending snel voor je in orde kunnen maken. Dat betekent dat je de spots binnenkort in huis hebt, om die meteen te gaan plaatsen. Bovendien heb je de verlichting altijd 100 dagen op zicht, om zeker te weten dat je daarmee de juiste keuze maakt.