Kabelverbinders

Kabelverbinder kopen? De beste keuze om kabels met elkaar te verbinden. Geschikt voor 220 volt en voor 12V, zodat je daar op meerdere manieren gebruik van kunt maken. En zelfs geschikt tot 250 volt, waarmee je zeker weet dat je een betrouwbare keuze maakt. Voor hoogwaardige verbindingen, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. Voor meerdere draaddikten en bijvoorbeeld IP68 waterdicht. Waarmee je zeker weet dat je er op een hoogwaardige manier mee uit de voeten kunt, terwijl je de kabelverbinders eenvoudig online kunt bestellen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

10 artikel(en)

Sorteer op

10 artikel(en)

Sorteer op

Wil je meerdere kabels verbinden en vind je het belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt? Of is het belangrijk om een waterdichte verbinding te maken? In al die gevallen kun je online de kabelverbinders bestellen. Als beste keuze om dit op een degelijke manier te doen, waarbij je natuurlijk kunt kiezen uit meerdere modellen. Als je zoekt naar een normale verbinding of een T-connector, die je binnen hetzelfde systeem natuurlijk met elkaar kunt combineren.

Waterdicht verbinden

Is het belangrijk om een waterdichte verbinding aan te brengen? Of het nu gaat om kabels voor 12v of voor 220 volt, je kunt in de beide gevallen gebruik maken van onze kabelverbinders. Geschikt tot maximaal 250 volt, om je daar geen moment zorgen over te hoeven maken. Omdat je kiest voor een hoogwaardig product, waarmee je de beide kabels op een veilige manier met elkaar kunt verbinden.

Je kunt de kabelverbinders gebruiken om 2 tot 3 aderige kabels op een waterdichte manier met elkaar te verbinden. Handig als je dat makkelijk, snel en bovendien schoon wilt doen. Zonder dat je daar vervolgens omkijken naar hebt. Geschikt voor een kabelmantel met een diameter van 6,5 tot 11 millimeter, waardoor je daar in de meeste gevallen ruim voldoende aan zal hebben. Tot een maximale draaddikte van 2,5 millimeter. Om de kabels met elkaar te verbinden en dat bovendien op een veilige manier te doen.

De kabelverbinders zijn geschikt tot 250 volt en 16 Ampère, wat in de meeste gevallen ruim voldoende zal zijn. En is het toch iets waar je over twijfelt en waar je meer van wilt weten? Vraag het onze specialisten, dan leggen we je graag uit over de mogelijkheden of juist over de beperkingen.

Kabelverbinders kopen: uitgebreid assortiment

De kabelverbinders kopen en benieuwd naar de modellen die er beschikbaar zijn? Je kunt gebruik maken van het reguliere model, waarmee je zorgt voor een rechte verbinding. Om de kabels met elkaar te verbinden en dat bovendien op een volkomen veilige manier te doen. Of kies voor de T-connector, waarmee je de kans hebt om drie kabels bij elkaar te brengen. En die netjes met elkaar te verbinden, met een verbinding die daarvoor speciaal is ontwikkeld.

De waterdichte kabelverbinders hebben een IP68-waarde. Dat betekent dat ze goed bestand zijn tegen zowel vocht, vuil als stof. Allemaal zaken waar je geen last meer van hebt, op het moment dat je hier gebruik van maakt. Om een veilige verbinding aan te brengen, die goed geschikt is voor zowel kabels op basis van 220 volt als 12v. Voor binnen en voor buiten, dankzij de uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf.

We hebben de diverse kabelverbinders natuurlijk uitgebreid op voorraad. Dat betekent dat je online jouw bestelling kunt plaatsen, waarna we er meteen voor zorgen dat we daarmee aan de slag gaan. Op die manier zorgen we ervoor dat je de bestelling snel van ons kunt verwachten. Zodat je de kabelverbinders kunt aanbrengen en daarmee zorgt voor een veilige situatie. Als je zoekt naar een reguliere verbinding of een T-connector, zodat je twee tot drie kabels op een goede manier bij elkaar kunt brengen.