LED Wandspots

LED wandspots kopen? Ontdek de industriële en landelijke modellen, zowel voor de badkamer, de slaapkamer als in de woonkamer en op andere plekken. Met een rechthoekig, rond of vierkant armatuur, voor een uitgebreid assortiment met precies de verlichting waar je naar op zoek bent. In een warme kleur of juist helder en koel, afhankelijk van hoe je de laten wilt gaan gebruiken. Met een E27 of een E14-fitting, net als met de GU10-fittingen voor spots in kleinere armaturen. Ideaal ter vervanging van de huidige verlichting of als je zoekt naar nieuwe LED wandspots in je nieuwe huis.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 80 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 80 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

De wandspots in LED hebben een veel lager vermogen dan je gewend bent van andere lichtbronnen. Ga je de huidige verlichting vervangen of wil je daar nieuw gebruik van maken? Je hebt waarschijnlijk voldoende aan 3W, 4W, 6W of misschien 8W. Dat lijkt weinig, maar het is in een LED lamp voldoende om daar op een sfeervolle wijze gebruik van te maken. Als je wat lampen aan de wand wilt ophangen of als je een mooi element wilt uitlichten. Met een lamp die zuinig omgaat met de elektriciteit, waardoor je daar op een voordelige en milieuvriendelijke manier gebruik van kunt maken.

Kies het vermogen en de lichtopbrengst

Kijk goed naar het vermogen van de LED wandspots en naar de lichtopbrengst daarvan. Ondanks de lage vermogens kun je bijvoorbeeld rekenen op 280 lumen, 320 lumen of zelfs 560 en 860 lumen aan opbrengst. Dat betekent dat je met een paar van de wandspots in LED heel de slaapkamer of de badkamer kunt verlichten. En gaat het je om de woonkamer of een andere plek in huis? Bepaal wat je ermee wilt verlichten, om er met de industriële en landelijke stijl voor te zorgen dat je de ruimte op een geweldige manier in kunt richten.

De LED wandspots zijn er in bijvoorbeeld zwart en in chroom, net als in grijs, wit en bruin. Een mooie keuze die je makkelijk combineert met de rest van jouw interieur. Zowel dankzij de gebruikte materialen en de kleuren, net als door goed te kijken naar de afmetingen. Zoek je naar een compact model met een beperkte breedte en hoogte? Of ga je juist voor een lamp die aan de andere kant de aandacht zal trekken? Wij laten je online zien welke LED wandspots er beschikbaar zijn, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken.

LED wandspots kopen: uitgebreid assortiment

Het grote voordeel van de wandspots in LED is dat je er op een heel duurzame en zuinige manier gebruik van kunt maken. Ze verbruiken veel minder stroom dan andere wandlampen, omdat ze efficiënter omgaan met de stroom die ze nodig hebben. Dat levert ze een A+ of zelfs een A++-label op. En wist je dat de verlichting tot 20.000 uren, 25.000 uren of zelfs 50.000 uren kan branden? Veel langer dan met traditionele lampen, waardoor je daar door de jaren heen zonder zorgen gebruik van kunt blijven maken.

We hebben de meeste LED wandspots gewoon voor je op voorraad, waardoor het niet nodig is om lang op je bestelling te wachten. We gaan daar in plaats daarvan meteen voor je mee aan de slag, zodat je de spots voor aan de wand of aan het plafond snel in huis hebt. Ideaal om ze meteen te bevestigen en bijvoorbeeld in de badkamer of een andere ruimte voor de verlichting te zorgen die je zoekt. Standaard krijg je de verlichting 100 dagen op zicht, zodat je ruim de tijd hebt om te beoordelen of het inderdaad de perfecte keuze is. Bestel dus online de LED wandspots die je zoekt, om zelf te ervaren hoe mooi die staan in de rest van je interieur.