Netwerkkabels

Netwerkkabels kopen en daarvoor op zoek naar de beste kwaliteit? We leggen je uit waarop te letten en hoe je er met de kabels op rol voor zorgt dat je daarvan voldoende meters achter de hand hebt. Bijvoorbeeld als je een paar honderd meter nodig hebt, van de kabels om tot 1 Gbps-verbindingen mogelijk te maken. Dankzij de netwerkkabels Cat6, die je eenvoudig online kunt bestellen en waarmee je meteen aan de slag kunt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Zoek je naar specifieke kabels om het netwerk aan te sluiten of ben je vooral benieuwd waarop te letten? We leggen je graag uit over de netwerkkabels met een stugge kern. In Cat6, waarmee je zeker weet dat je een hoogwaardige keuze maakt. Om het netwerk op een goede manier aan te (laten) leggen, waarbij het aan de gebruikte materialen in ieder geval niet zal liggen. Dankzij de uitstekende kwaliteit en natuurlijk het gemak waarmee je de complete rol online kunt bestellen.

Cat6 met stugge kern

Je kunt online de netwerkkabels in Cat6 met een stugge kern bestellen. Dankzij de ader van CU-koper, waarmee je kiest voor goede kwaliteit. Over een lengte van bijvoorbeeld 305 meter, zodat je aan de rol voldoende hebt om er alle apparaten op kantoor mee aan te kunnen sluiten. Of waarvan je meerdere rollen kunt bestellen, als je toch zoekt naar meer lengte. Voor de kabels die je gebruikt om het netwerk aan te leggen, waarmee wij ervoor zorgen dat iedereen profiteert van een uitstekende verbinding.

Benieuwd naar de belangrijke eigenschappen waar je op kunt letten als je netwerkkabels wilt kopen Kijk bijvoorbeeld naar de snelheden die er mogelijk zijn met de kabels. Bijvoorbeeld tot 1 Gbps, voor verbindingen waarmee je de mogelijkheid hebt om razendsnel grote bestanden te downloaden of zelf te delen. Op basis van 1 Gbps en bijvoorbeeld 250 MHz, zodat je zeker weet dat het aan de kwaliteit niet zal liggen.

En kies je voor een UTP-kabel van PVC? Dan weet je daarmee bovendien zeker dat de gebruikte materialen op een hoogwaardige manier in elkaar zitten. In Cat6 of een andere versie, afhankelijk van waar je naar op zoek bent als je netwerkkabels wilt kopen. Voor op kantoor en op andere locaties, waarmee we je online graag van dienst zijn.

Netwerkkabels kopen: uitgebreid assortiment

Wil je netwerkkabels kopen met een stugge kern en in Cat6? We laten je zien wat er beschikbaar is en hoe je bijvoorbeeld 305 meter kunt bestellen. Zodat je aan de lengte in ieder geval geen gebrek zal hebben. Of waarvan je meerdere modellen kunt combineren, om heel het kantoor aan te sluiten en geen centimeter tekort te hoeven komen.

Wij begrijpen waar je naar zoekt en hoe belangrijk je het vindt om gebruik te maken van goede kwaliteit. Voor de netwerkkabels en de andere toepassingen die je kiest. Waarover onze experts graag voor je meedenken. Zodat je de diverse onderdelen netjes op elkaar af kunt stemmen. Om de kabel voor het netwerk vervolgens op een hoogwaardige wijze te gebruiken. Tot snelheden van bijvoorbeeld 1 Gbps, waarmee je zeker weet dat je de bestanden razendsnel met anderen kunt delen.

We hebben de netwerkkabels en andere producten in de meeste gevallen ruim voor je op voorraad. Dat betekent dat we daarmee meteen aan de slag kunnen, zodra jij een bestelling plaatst. Om zeker te weten dat je er vlot gebruik van kunt maken. Als je toe bent aan een nieuwe rol met kabel of als je de huidige bekabeling wilt vervangen. Bestel de netwerkkabels online, dan gaan wij ermee aan de slag en heb jij het snel tot je beschikking.