LED Panelen Inbouw

LED paneel voor inbouw kopen? Een mooie keuze, om weg te werken in het plafond of in de wand. Goed geschikt om de lichtopbrengst in de ruimte te verhogen, bijvoorbeeld om daar productiever te kunnen werken of om de sfeer te verbeteren. Op zoek naar warm wit licht of juist een paneel met natuurlijk wit of helder en koel wit licht? Het is allemaal mogelijk, dankzij het uitgebreide assortiment dat er beschikbaar is.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 84 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 84 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op
p>We denken graag met je mee over het ideale inbouw LED paneel, natuurlijk afgestemd op jouw specifieke wensen. Maak je al gebruik van andere verlichting? Dan zoeken we naar afmetingen die daarmee goed overeenkomen. Het is de makkelijkste manier om gebruik te maken van LED-verlichting, die langer meegaat en waarmee de energierekening bovendien omlaag kan.LED panelen zijn hot en trending.

30x30, 60x30 en andere afmetingen

Benieuwd naar de verschillende varianten die er beschikbaar zijn van de LED panelen voor inbouw? Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld 30x30 en 60x60 voor de vierkante panelen. En zoek je naar 60x30 voor een rechthoekige paneel? Op die manier creëer je verschillende vormen, waarmee je zorgt voor het licht dat je toe wilt voegen. Wij denken graag met je mee, om je daar zakelijk of privé goed over te adviseren.

Gaat het je om panelen met een klein formaat, waarmee je voor veel licht kunt zorgen? Onze High Lumen LED panelen voor inbouw zijn dan goed geschikt. Ze zorgen voor veel licht, terwijl ze daar een relatief klein oppervlak voor gebruiken. Bovendien ligt het wattage lager dan bij traditionele verlichting. Op die manier is het een duurzame keuze, waarmee de energierekening gelukkig niet te hoog oploopt.

Diverse LED inbouw panelen

Je hebt de keuze uit diverse LED inbouw panelen, afgestemd op bijvoorbeeld de kleurtemperatuur waar je naar op zoek bent. Gaat het om natuurlijk licht, waarmee je het net laat lijken of er licht van buiten naar binnen straalt? De LED panelen voor inbouw kun je dan het best bestellen in 4000k of in 4200k. Die lichttemperatuur is goed geschikt voor een aantal verschillende toepassingen.

Ben je aan de andere kant benieuwd naar de alternatieven die er beschikbaar zijn? Met 2700k of 3000k kies je voor meer warm wit licht. De kleur is warmer en daarmee gezelliger. Een sfeervolle keuze voor bij jou thuis of op kantoor. Aan de andere kant van het spectrum vind je het LED licht in helder of koel wit. Het gaat om 6000k en 6400k. De kleuren van dit licht zijn goed geschikt om productief bij te werken.

Populaire formaten

Populaire typen

LED paneel inbouw kopen

Een LED paneel voor inbouw kopen en benieuwd naar de lichtopbrengst die je kunt verwachten? Het gaat om bijvoorbeeld 1500 tot 2000 lumen. Bovendien zijn er modellen met 4000 lumen, 5000 lumen of zelfs meer beschikbaar. Het is op die manier goed mogelijk om de ruimte te verlichten, alsof het daglicht is dat er naar binnen straalt. Dat komt de bruikbaarheid van de ruimte enorm ten goede, zonder dat het energieverbruik aan de andere kant hoog hoeft op te lopen.

Uiteraard zijn er binnen de LED panelen voor inbouw zowel ronde, rechthoekige als vierkante modellen beschikbaar. Wij hebben er daarvan veel op voorraad, bijvoorbeeld met 24 W, 32 W, 36W of 40 tot 45W. Die wattages liggen lager dan bij traditionele verlichting. LED gaat daar een stuk zuiniger mee om, waardoor er minder energie nodig is om voor veel licht te zorgen. We vertellen je er graag meer over of maken jouw bestellen met LED inbouw panelen voor je in orde.