Kroonluchters

Kroonluchter met LED verlichting kopen? Een prachtige keuze voor aan het plafond. In de woonkamer en in de slaapkamer, net als op andere plekken in huis die je er bijzonder uit wilt laten zien. Bijvoorbeeld boven de eettafel, waarmee je ervoor zorgt dat het er meteen ontzettend sfeervol en gezellig uit zal zien. Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende modellen. Natuurlijk op een zuinige en efficiënte manier, waardoor je minder vermogen nodig hebt om toch voor voldoende licht te zorgen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

22 artikel(en)

Sorteer op

22 artikel(en)

Sorteer op

De kroonluchters zijn geschikt voor meerdere lampen, waarmee je ervoor zorgt dat je heel de ruimte op een fijne manier kunt verlichten. Bijvoorbeeld met de lampen tot 40W, net als met minder vermogen en toch een hoge lichtopbrengst. Dankzij het zuinige LED, dat voorkomt dat er veel energie verloren zal gaan. In plaats daarvan maak je daar op een heel efficiënte manier gebruik van. In de kroonluchters met LED, die er natuurlijk zijn in het strakke chroom en bijvoorbeeld met een landelijk of juist een meer industrieel ontwerp. Van heel stoer tot strak en modern, om de kroonluchter zo goed mogelijk te combineren met de rest van jouw interieur.

In bruin en in chroom

Ben je op zoek naar een LED kroonluchter in bruin of in chroom? Ga je voor strak en modern of juist voor een roestkleur die zorgt voor een model met klassiek karakter? Wij laten je zien wat er beschikbaar is. Met moderne LED verlichting en tegelijkertijd de uitstraling van de klassieke modellen. Om de woonkamer, de eetkamer of de slaapkamer op een bijzondere manier mee in te richten. Op te hangen aan het plafond en te voorzien van LED lampen, waarmee je voorkomt dat de energierekening te hoog zal oplopen.

Kijk goed naar het aantal lampen dat je in de kroonluchter voor LED verlichting kunt gebruiken. Sommige modellen bieden plaats aan 3 lampen, terwijl je er in anderen tot wel 5 kwijt kunt. Ideaal als je wilt zorgen voor meer of minder verlichting, afhankelijk van de andere lampen die je in de ruimte gebruikt. Kijk bovendien naar het type fitting voor de lampen (vaak E14). Aan de hand daarvan zorg je ervoor dat je later eventueel nieuwe LED lampen kunt kopen, om erin te gebruiken. En om daar vervolgens lang gebruik van te maken, dankzij het duurzame karakter van de verlichting.

Kroonluchters kopen: uitgebreid assortiment

Let bij de keuze voor een LED kroonluchter goed op de afmetingen daarvan, zodat je er ten opzichte van de tafel op een mooie manier gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld met 1500mm of 1720mm hoogte, afhankelijk van de hoogte van het plafond boven de tafel of de bank. En vind je de breedte en de afwerking belangrijk? Let op de diameter van zo’n 540 of 550mm, net als de afwerking in glans en mat. Allemaal belangrijke eigenschappen van de LED kroonluchters, waarmee je ervoor zorgt dat het een prachtige keuze is voor bij jou thuis of voor op kantoor.

We hebben de kroonluchters in LED in de meeste gevallen natuurlijk voor je op voorraad. Dat betekent dat we er meteen mee aan de slag gaan, zodat jij er vlot gebruik van kunt maken. Bovendien krijg je de kroonluchter standaard 100 dagen op zicht, net als de andere verlichting die je online bestelt. Op die manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt, met verlichting die op een heel zuinige manier brandt. Dankzij het lage vermogen en de lange levensduur, terwijl je natuurlijk kunt rekenen op voldoende lichtopbrengst. Bestel online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.