Slimme Lampen

Smart lampen kopen? Het zijn de beste lampen om jouw verlichting slim te maken. Je kunt de lampen op afstand inschakelen en weer uitdoen, van kleur veranderen of dimmen. Je hebt allerlei mogelijkheden, waarmee je voorkomt dat je nog van de bank moet komen om de verlichting in en uit te schakelen. Wij laten je graag zien welke verlichting je kunt bestellen, waarbij je zeker weet dat het smart is en bovendien werkt op basis van LED. Zo maak je er heel zuinig gebruik van, ondanks de handige mogelijkheden voor de bediening.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 470 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 470 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Heb je nog geen ervaring met lampen die smart werken en ben je benieuwd wat dat precies inhoudt? Het gaat om verlichting die je via wifi en/of Bluetooth kunt bedienen. De verlichting heeft een ontvanger ingebouwd, zodat je vanaf een zender contact kunt maken. Het gaat om een afstandsbediening die je erbij kunt kopen, een app op je smartphone of zelfs een koppeling aan Siri van Apple, Hey Google of Alexa van Amazon. In die laatste drie gevallen heb je de mogelijkheid om de verlichting met je stem te bedienen of automatisch in en uit te laten schakelen.

Slimme verlichting via wifi

De meeste smart lampen werken via wifi. Er bestaan twee soorten slimme verlichting. De meeste lampen bedien je via een bridge. Dit is een kastje dat je koppelt aan de router die je thuis gebruikt. Op die manier koppel je alle lampen in één keer aan het internet, zodat je die via een app op jouw smartphone of een afstandsbediening kunt bedienen. Als alternatief zijn er ook lampen met een eigen internetmodule. Die kun je rechtstreeks bedienen, zonder dat je daar een extra apparaatje voor nodig hebt. In de beide gevallen is er sprake van slimme lampen, die je makkelijker kunt bedienen.

De slimme verlichting is er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Je hebt de keuze uit E14 en E27 lampen, net als uit (GU10) spots, tafellampen, plafondlampen en bijvoorbeeld wand- of vloerlampen. Op die manier gebruik je de verlichting zoals je die nu ook hebt hangen en hebt zitten, maar dan slim. Het maakt de bediening daarvan een stuk makkelijker, omdat je niet meer hoeft op te staan en gebruik hoeft te maken van de lichtschakelaar die je bijvoorbeeld aan de wand hebt zitten.

Smart lampen kopen

Wil je smart lampen kopen? Kijk goed naar de mogelijkheden die je daarmee hebt. Het gaat bij ons altijd om LED lampen, die je op een slimme manier kunt bedienen. Bovendien kun je de lampen in de meeste gevallen dimmen. In sommige gevallen kun je de verlichting zelfs instellen in de kleur die je mooi vindt. Het gaat om de tinten in geel, wit en blauw, of om alle kleuren binnen het RGB-spectrum. In dat laatste geval kun je de lampen ook gebruiken in rood, groen, blauw en alle andere tinten die je wilt creëren.

We hebben de meeste smart lampen voor je op voorraad, zodat we jouw bestelling meteen voor je in orde kunnen maken. We gaan ermee aan de slag, op het moment dat jij een keuze hebt gemaakt uit ons brede assortiment. En heb je nog geen ervaring met de slimme verlichting, maar wil je dit wel een keer uitproberen? Je hebt altijd 100 dagen bedenktijd, zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt. Het is de beste manier om zelf te ervaren hoe makkelijk het werkt. Dus bestel jouw smart lampen online, dan gaan wij daarmee aan de slag en heb je ze snel in huis.