LED Lampen GU10 Dimbaar

LED lampen in GU10 kopen? Dankzij onze dimbare modellen bepaal je zelf de lichtsterkte, bijvoorbeeld in de woonkamer, in de slaapkamer of in een andere ruimte in huis. Zoek je naar GU10-spots voor in de keuken, in de gang of zelfs voor op kantoor? Je hebt de keuze uit verschillende kleurtemperaturen en door de verlichting te dimmen heb je daar zelf de volledige controle over. Bestel de verlichting in warm wit en 2700K, in natuurlijk wit of in helder en koel wit licht. Op die manier zorg je voor veel sfeer, voor stralend daglicht of voor licht waarbij je je goed kunt concentreren en uitstekend kunt werken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 1697 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 1697 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De GU10 LED Lampen zijn er in warm wit voor een sfeervolle keuze, net als in andere kleurtemperaturen om goed bij te kunnen werken of om het daglicht zo goed mogelijk te imiteren. Wij helpen je de keuze te maken uit een breed assortiment, ook als je bij de dimbare spots op zoek bent naar de juiste dimmers. Door die netjes op elkaar af te stemmen voorkom je flikkerende of knipperende lampen. In plaats daarvan kun je de LED spots GU10 zonder problemen dimbaar maken.

GU10 in 3 kleurtemperaturen

De dimbare GU10-spots zijn er in drie verschillende kleurtemperaturen. De verlichting in 2700K kennen we als warm wit, en is goed geschikt voor bijvoorbeeld de woonkamer en de slaapkamer. Je kunt de spots daar netjes in het plafond wegwerken, waarmee je ervoor zorgt dat je de kamer op een heel sfeervolle manier kunt verlichting. Aan de andere kant heb je de keuze uit helder koel wit licht en uit natuurlijk wit licht. Die kleuren van de dimbare GU10-spots zijn bijvoorbeeld goed geschikt voor op kantoor, in de werkkamer en ook in de keuken waar het belangrijk is om voldoende licht te hebben.

Dankzij het gebruik van LED hoeven de GU10-spots niet veel vermogen te hebben. Zelfs met lagere vermogens is het goed mogelijk om voor voldoende lichtopbrengst te zorgen. LED gaat op een veel zuinigere manier om met de elektriciteit. Een lager vermogen is daardoor vergelijkbaar met traditionele verlichting met een veel hoger vermogen. Uiteraard kunnen we je daarover adviseren, om je te helpen de juiste lampen te bestellen om de huidig GU10-spots te vervangen door modellen op basis van LED.

LED lampen bestsellers

LED lampen GU10 in diverse diameters

Wil je er daarnaast zeker van zijn dat je de dimbare GU10-spots bestelt in de juiste afmetingen? Het is belangrijk omg goed te letten op de diameter, net als op de inbouwdiameter. Wij vertellen je daar graag meer over, ook als je daarbij rekening wilt houden met de LED-driver om de lamp dimbaar te maken. Er zijn zowel kantelbare als vaste modellen beschikbaar, afhankelijk van hoe je de verlichting wilt gebruiken. Wil je de spots kunnen richten of vind je dat juist niet belangrijk? Aan de hand daarvan vind je eenvoudig de best geschikte GU10-spots op basis van LED.

Bovendien heb je de keuze uit de bekende ronde modellen, net als vierkante LED-spots op basis van GU10. Het is de typische fitting voor dit type lampen, waardoor je daar zonder problemen gebruik van kunt maken. Heb je de armaturen al zitten en gebruik je nu nog traditionele spots op basis van GU10? Wij zorgen er met de dimbare LED-verlichting voor dat je daar heel zuinig gebruik van kunt maken, inclusief de mogelijkheid om te dimmen en in de kleurtemperatuur waar je naar op zoek bent.