Slimme Hanglampen

Op zoek naar hanglampen voor slimme verlichting? Met onze armaturen zijn de slimme lampen alvast ingebouwd, waardoor je die er niet apart hoeft bij te bestellen. In plaats daarvan zit het geheel slim voor je in elkaar, zodat je de lampen kunt schakelen vanaf een afstandsbediening of met een app op jouw smartphone. Bovendien kun je uitgebreide programma’s instellen of gebruik maken van scènes, bijvoorbeeld om het in één keer extra sfeervol te maken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

Je hebt de keuze uit een breed aanbod met hanglampen, die voorzien zijn van slimme LED lampen. Ze werken op basis van LED, dus het is sowieso een energiezuinige keuze. Aan de andere kant kun je met 11W, 15W of een van de meer krachtige modellen rekenen op meer dan voldoende lichtopbrengst. Je kunt er gezellig samen bij eten, een goed boek bij lezen of samen bij eten. Hang de lampen op boven de tafel of op een andere plek in huis, om ze vervolgens op een slimme manier te kunnen bedienen.

Slimme verlichting aan het plafond

Benieuwd hoe je gebruik kunt maken van de slimme hanglampen die je online kunt bestellen? Ze beschikken over een wifi-module of werken op basis van Bluetooth, afhankelijk van de lamp die je kiest. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van een afstandsbediening of van een app op jouw smartphone. Daarmee schakel je de verlichting, waardoor je daarvoor niet meer naar een schakelaar op de muur hoeft te lopen. En wil je alles in één keer aan doen of weer uitschakelen? Ook dat is met één druk op de knop geregeld.

Tip: heb je al mooie hanglampen, maar wil je daarin gebruik maken van slimme verlichting? Het is niet nodig om het geheel te vervangen. De kappen of armaturen kunnen gewoon blijven zitten, als je daar een nieuwe E14 of E27 lamp kunt doen. Je kunt dan de slimme E14 en E27 lampen bestellen. Hier zit de module voor wifi of Bluetooth verwerkt, waardoor je de verlichting op afstand kunt schakelen. En past dat niet? Dan kun je proberen om de verlichting aan te sluiten op een slimme stekker.

Ben je benieuwd wat er precies zo slim is aan de hanglampen voor slimme verlichting? Je verbindt ze met internet of via Bluetooth. Dat betekent dat je er vanuit een app gebruik van kunt maken of dat je daar een afstandsbediening voor gebruikt. In de beide gevallen schakel je de lampen met een druk op de knop, zonder dat je daarvoor hoeft op te staan. En maak je een scène of een automatisch programma? Dan zorg je er eenvoudig voor dat de verlichting precies op tijd inschakelt en bijvoorbeeld de juiste kleur heeft.

Hanglampen slimme verlichting kopen

Kijk bij de keuze voor hanglampen voor slimme verlichting namelijk goed naar de mogelijkheden in kleuren en kleurtemperaturen. LED verlichting is er standaard in warm wit (3000K), natuurlijk wit (4000K) en in helder of koel wit (6000K). Met de slimme verlichting kies je die tinten gewoon zelf of maak je zelfs gebruik van alle andere kleuren die er beschikbaar zijn. Creëer op die manier de sfeer waar je zin in hebt, zonder je op enige manier te laten beperken.

Wil je de slimme hanglampen voor aan het plafond kopen? Je kunt ze online bestellen. Wij hebben ze in de meeste gevallen voor je op voorraad. Dat betekent dat we de verzending snel in orde maken, waarna jij de mooie lamp bij je aan het plafond kunt hangen. Bovendien heb je standaard 100 dagen bedenktijd, waardoor je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.