LED Lampen GU10

LED Lampen GU10 nodig? Bij de LED Expert BES LED kan je terecht voor LED Spots, LED lampen en nog veel meer. Doordat wij geen showroom hebben, kunnen we onze klanten genieten van zeer scherpe tarieven & excellente service. Zo zorgen we dat je niet alleen gegarandeerd bent van een kwalitatief GU10 LED Lamp, maar weet je dat je bestelling op een nette manier wordt afgehandeld en snel wordt verzonden. Dat is wel zo fijn!

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 3104 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 3104 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

LED lamp GU10 dimbaar

De GU10 LED Lampen kunnen dimbaar zijn, wanneer deze een dim functie hebben en gebruikt worden met een LED dimmer. Dimbare LED Spots zijn altijd energiezuiniger en geven je de mogelijkheid de felheid van het licht naar wens aan te passen. Wel is het belangrijk bij het kopen van een LED Dimmer voor je GU10 LED lampen, dat je let op de kwaliteit van de LED dimmer. Het is belangrijk om te kijken hoeveel LED spots er aangesloten kunnen worden op de dimmer. Mocht je nou teveel LED spots aansluiten aan één LED dimmer, kan dit er voor zorgen dat de spots of dimmer snel kapot gaan. Ook een LED dimmer van lage kwaliteit kan ervoor zorgen dat kwalitatieve LED spots in kunnen branden. Het is dus belangrijk om naar een dimbare GU10 LED lamp, ook aandacht te besteden aan de soort en kwaliteit van de LED dimmer.

Inbouwspot of Opbouwspot?

Naast de keuze of je een GU10 LED Lamp wilt met of zonder een dim functie, zal je ook een keuze moeten maken in de montagewijze. Neem je een inbouwspot of een opbouwspot? De armatuur van een led lamp bepaalt of het inbouw of opbouw gemonteerd kan worden. Een armatuur is de omhulsel om de LED lamp. Als het ware wordt de armatuur gemonteerd aan het plafond en komt de LED spot er later in.

Een inbouw armatuur zorgt voor een inbouwspot, de spot is één met de oppervlakte waar het in gemonteerd is en het steekt niet uit. Bij een opbouwspot zie je dat de LED lamp als het ware “op” het plafond is gemonteerd. De LED lamp steekt uit, dit kan zorgen voor een dynamische en speels uitstraling. De meest verkochte GU10 LED lampen zijn inbouwspots.

LED lampen bestsellers

LED spots GU10

Dimbaar of niet dimbaar? Inbouw of Opbouw? Wat je keuze ook wordt de GU10 LED Spots zijn hot en worden steeds populairder. Deze enorm energiezuinige LED spots zijn te verkrijgen in warm, neutraal of koude lichtsoorten (kelvin schalen 3000k, 4000k of 6000k). Let op bij het kopen van LED lampen dat de diameter van het gat overeenkomt met de diameter van de LED spot.

Kijk rond op onze webshop en ervaar zelf onze haarscherpe prijzen op GU10 Led Lampen of andere led verlichting. BES LED is al jaren een begrip op het gebied van LED lampen.