Buitenverlichting

Wil je buitenverlichting kopen voor in de tuin of voordeur? BES LED heeft een uitgebreid assortiment buitenverlichting. Je kan kiezen uit verlichting dat werkt op zonne energie, staande buitenlampen of moderne wandlampen. Op alle buitenverlichting krijg je minimaal 2 jaar garantie en heb je 100 dagen retourrecht na het ontvangen van je bestelling.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Zakelijk Advies nodig?


LED Buitenverlichting

LED buitenverlichting is trending. De afgelopen jaren neemt de vraag naar LED verlichting gestaag toe en zo ook voor LED buitenverlichting. LED lampen zijn eenmaal duurzamer en verbruiken minder energie. Je energiebesparing kan oplopen tot en met 85% ten opzicht van halogeen verlichting. In de webshop van BES LED hebben we een groot assortiment aan buitenverlichting en zijn alle lampen voorzien van LED. Welke lamp je ook kiest, je bent verzekerd van een product met een lange levensduur en weinig stroomverbruik.

BES LED heeft een ruim aanbod op het gebied van binnenverlichting, zoals LED tuinverlichting , LED bouwlampen, buitenlampen met sensor, staande buitenlampen , huisnummer verlichting en solar tuinverlichting.

LED tuinverlichting als buitenverlichting

Wil je LED tuinverlichting als buitenverlichting gebruiken? Dat kan. LED tuinverlichting is de ideale buitenverlichting aangezien het extra veel branduren en een stuk energiezuiniger is ten op zichtte van reguliere verlichting.

Bij LED tuinverlichting kan je denken aan staande lampen en wandlampen. De meest LED tuinlampen hebben een zwarte of aluminium kleur. Bij het kijken naar staande tuinlampen kan je kijken hoe hoog je de lamp wilt en hoeveel je er wilt plaatsen in je tuin. Zo kan je een mooie symmetrie creëren van diverse staand tuinlampen of juist spelen met de diverse hoogtes van de staande tuinlampen. Bij het kijken naar de LED wandlampen kan je een keuze maken uit licht wat één richting op schijnt (naar voren, beneden, boven) of kan je kiezen voor een up&down lamp die zowel naar boven als beneden schijnt.

Buitenverlichting kopen

Buitenverlichting kopen doe je bij BES LED. We hebben een groot assortiment aan diverse LED buitenlampen en er is voor ieder wils. Maak je keuze uit een moderne staande lamp of ga voor een stoere zwarte wandlamp. Wat je keuze ook wordt op alle verlichting krijg je 2 jaar garantie en heb je 100 dagen retourrecht na het ontvangen van je product. Als je vandaag besteld voor 23:00 uur, is de tuinlamp de volgende werkdag al thuis. Op alle producten van het merk BES LED geldt de laagste prijs garantie. Overigens worden al onze LED lampen getest op kwaliteit en voldoen ze aan internationale certificering en normen.

Bekijk direct in onze webshop de ideale buitenverlichting en bestel vandaag nog de gewenste LED lamp. Hulp nodig bij het kiezen? Onze LED specialisten helpen je graag verder met deskundig advies.