Badkamer Spots

LED spots voor in de badkamer kopen? Een prachtige keuze, waarbij je kunt kiezen uit allerlei hoogwaardige modellen. In LED en dus heel energiezuinig, omdat je veel minder vermogen nodig hebt voor dezelfde lichtopbrengst. Als je heel de kamer er mee wilt verlichten of om in de badkamer bepaalde elementen uit te lichten. Heel sfeervol of met de verlichting op basis van natuurlijk wit licht. Waarmee je het daglicht na kunt bootsen, om van de badkamer de fijnste kamer in huis te maken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 254 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 254 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Zoek je naar LED spots in de badkamer in bijvoorbeeld zwart of in een andere kleur? Je hebt de keuze uit meerdere materialen, bijvoorbeeld met een afwerking in chroom of in nikkel. En zoek je de modellen in wit, om af te stemmen op de douche, het bad en de andere materialen waar je in de badkamer gebruik van maakt? Wij laten je zien wat je online kunt bestellen, voor LED spots die je op een mooie manier kunt gebruiken in het sanitair.

Dimbare verlichting in de badkamer

Wil je er met dimbare verlichting in de badkamer voor zorgen dat je eenvoudig zorgt voor een geweldige sfeer? Veel van de LED spots zijn dimbaar. Zorg er wel voor dat je gebruik maakt van een geschikte dimmer. Speciaal voor de LED-verlichting die je gebruikt, om te voorkomen dat de verlichting kan gaan knipperen. Uiteraard kunnen onze experts in LED verlichting voor de badkamer je daarover mee vertellen.

Daarnaast is het belangrijk om goed te letten op de mogelijkheden om in te bouwen. Als je LED spots in de badkamer wilt kopen. Let goed op de inbouwbreedte én de -diepte. Zodat je voldoende ruimte hebt in bijvoorbeeld het (verlaagd) plafond. En zodat het gat om de lamp in de plaatsen groot genoeg is, waardoor je de spot netjes kunt wegwerken. Om het licht als het ware uit het plafond te laten schijnen, waarmee je de badkamer op een mooie manier heel sfeervol kunt maken.

Houd er ten slotte rekening mee dat je met LED spots in de badkamer veel minder vermogen nodig hebt dan met de traditionele spotjes. Dat komt door de zuinige manier waarop LED-verlichting om zal gaan met de elektriciteit. Zelfs met een veel lager vermogen is het mogelijk om tot dezelfde hoeveelheid licht te komen. Zodat je voldoende hebt aan bijvoorbeeld 3,5W of 3,7W, net als aan de spots met 4W. En kies je voor een spot met 8W vermogen? Dan staat dat gelijk aan zo’n 40W voor een traditioneel model.

LED spots badkamer kopen: uitgebreid assortiment

Wil je LED spots in de badkamer gebruiken? Kijk naar een dimbaar model en let bijvoorbeeld op de kleurtemperatuur daarvan. Voor warm wit licht in bijvoorbeeld 2200K, 2500K, 2700K en 3000K. Als sfeervolle en warme keuze, waarmee je de badkamer op een fijne manier tot een echte wellness kunt maken. Of ga voor de verlichting in 4000K, waarmee je kiest voor natuurlijk wit licht dat het meest lijkt op daglicht. Zodat je met de spots in de badkamer meerdere kanten op kunt, afhankelijk van de sfeer die jij er graag wilt creëren.

Waar je ook voor kiest, we hebben de badkamer LED spots in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Met een IP44 of een IP65-waarde, zodat je daar zonder problemen goed gebruik van kunt maken. Speciaal voor in het sanitair, als veilige keuze om verlichting aan te brengen. Bestel meteen online, dan gaan wij ermee aan de slag en heb je de LED spots in de badkamer zo snel mogelijk in huis.