LED Panelen

Professionele LED panelen kopen? Beschikbaar in allerlei afmetingen, met de lichtopbrengst die u zoekt en natuurlijk met een lager vermogen dan u gewend bent. Lager, omdat LED daar op een veel meer efficiënte manier mee omgaat. In de kleurtemperatuur die u zoekt en met een groot aantal branduren. Als zuinige en duurzame keuze, bijvoorbeeld om de huidige panelen voor de verlichting te vervangen. Of om het in één keer goed te doen, vanuit ons brede assortiment met de laagsteprijsgarantie. Een voordelige keuze voor goede kwaliteit, zodat u kunt vertrouwen op panelen die zakelijk een uitstekende keuze vormen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 172 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 172 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

We vertellen u graag meer over de afmetingen die er beschikbaar zijn, net als de drie bekende kleurtemperaturen. De LED panelen zijn er in warm wit (3000K), in natuurlijk wit (4000K) en in helder of koel wit (6000K). Die laatste twee categorieën zijn goed geschikt om bij te werken of als functionele verlichting. In warm wit neigt de LED-verlichting naar een meer sfeervolle keuze. Op die manier laten we graag zien wat er beschikbaar is, zodat u de ruimte in kunt richten met licht dat past bij het doel dat u voor ogen heeft.

Goedkoopste panelen: alle afmetingen

Wilt u de goedkoopste LED panelen kopen? U vindt ze online in alle afmetingen. Bijvoorbeeld in 30x60, net als in 60x60 en natuurlijk in 30x120. Of in 30x30 en 40x40, om daar op een meer compacte manier gebruik van te maken. Met de maten voor de vierkante en de rechthoekige modellen, net als op basis van een rond exemplaar. Met de diameter waar u naar zoekt, zodat u de verlichting kunt gebruiken in iedere (zakelijke) ruimte. Aan het plafond of aan de wand, van waaruit de panelen zorgen voor de lichtopbrengst die u nodig heeft in de ruimte.

De goedkoopste panelen kopen? U heeft online de keuze uit allerlei wattages en andere belangrijke eigenschappen. Inclusief wanddimmer of wandschakelaar, om de panelen eenvoudig te bedienen. Met 24W, 28W en 32W of in 40W en meer. Ter vervanging van modellen met 192W, 224W en bijvoorbeeld 256W. Het laat zien dat het vermogen flink omlaag kan. Dat betekent een lager verbruik, minder warmte-ontwikkeling en onder de streep een voordelige keuze. Wij berekenen graag welke investering u nu doet in de LED panelen, om daarmee onder de streep uiteindelijk een stuk goedkoper uit te zijn.

LED panelen kopen: uitgebreid online aanbod

Wilt u LED panelen kopen en zoekt u daarvoor naar een uitgebreid assortiment? Ontdek de panelen in de diverse afmetingen. In wit en in andere kleuren, geschikt voor allerlei toepassingen. In de kleurtemperatuur waar u naar zoekt en natuurlijk netjes flikkervrij. Dat betekent dat u daar ook zakelijk goed gebruik van kunt maken, om productief bij te kunnen werken. Rond of vierkant, net als in de rechthoekige afmetingen waar u naar zoekt. Ontdek wat er beschikbaar is en bestel de panelen online, dan zorgen wij ervoor dat u die daarna zo snel mogelijk in huis heeft.

De LED panelen zijn er van OSRAM en van ons eigen merk, in de beide gevallen met een scherpe prijs. In wit en in zilver, zowel voor opbouw als inbouw. Houd in dat laatste geval rekening met bijvoorbeeld de inbouwdiepte. We denken daar natuurlijk graag over mee, bijvoorbeeld als het gaat om een professionele plaatsing in een kantoor, winkel of andere zakelijke ruimte. Stel ons uw vragen, dan helpen we u de juiste LED panelen te bestellen. Standaard 100 dagen op zicht en met de laagsteprijsgarantie, zodat u daarvoor niet te veel betaalt.