LED Downlights

LED downlight kopen? Een prachtige keuze voor thuis, bijvoorbeeld in de woonkamer, de slaapkamer en de keuken. Beschikbaar in allerlei wattages en in diverse vormen. Als rechthoek, rond of in een vierkant, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Om bestaande verlichting te vervangen of om in een nieuwe situatie duurzaam gebruik van te maken. Goed van kwaliteit en met een groot aantal branduren, zodat je met iedere LED downlight een uitstekende keuze maakt. Dimbaar en geschikt voor inbouw of in een andere uitvoering die je nodig hebt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 3504 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 3504 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Zoek je een set met meerdere LED downlights of wil je de modellen juist los bestellen? Het kan online, net als aan de hand van de eigenschappen die je zoekt. Bestel bijvoorbeeld downlights in LED in 3W, 5W, 6W, 9W of 12W. Dat lijken lage vermogens, maar ze bieden voldoende lichtopbrengst om er uitstekend gebruik van te maken. Ideaal voor thuis, zowel in de woonkamer als de slaapkamer en bijvoorbeeld in de keuken. Met een lager vermogen, omdat LED daar op een heel zuinige manier mee omgaat. Zodat de energierekening lager uitvalt en je bovendien kunt rekenen op een groter aantal branduren.

Dimbaar, vierkant en meer mogelijkheden

Zoek je naar dimbare LED downlights? De makkelijkste manier om zelf de lichtopbrengst te regelen. Om ’s avonds de lichten te dimmen en er op andere momenten juist voor te zorgen dat je alles zo goed mogelijk te zien. Natuurlijk beschikbaar in diverse uitvoeringen, zowel in vierkant als rechthoekig of rond. Wij helpen je graag inspiratie op te doen. Let daarbij goed op de diameter of de afmetingen, vooral als je bestaande verlichting wilt vervangen. En houd rekening met de diepte of de hoogte, zodat je ook daarmee niet voor verrassingen komt te staan.

Uiteraard zijn de LED downlight er in verschillende kleurtemperaturen. Zoek je naar 4000K of 4200K voor natuurlijk wit licht? Meer sfeervol is het warm witte licht in 2700K of in 3000K. Het is een meer gelige kleur, terwijl je met de verlichting in 6400K juist de koelere en meer heldere kant op kunt. Zorg er op die manier voor dat de LED verlichting de kleur heeft waar je naar zoekt, om daar altijd op een mooie wijze gebruik van te maken. Wij helpen je inspiratie op te doen met de downlights in LED, waarmee je jouw verlichting op een geweldige manier kunt vervangen door zuinige en duurzame exemplaren.

LED downlights kopen

Wil je bijzondere LED downlight kopen? Ontdek dan de modellen die je in alle kleuren kunt instellen. Het zijn RGB-modellen, waarmee je zelf kiest welke kleur het licht krijgt. Leuk voor een feestje en makkelijk te bedienen, zodat je er makkelijk gebruik van kunt maken.

Binnen de rest van ons assortiment zijn de downlights in LED er bijvoorbeeld in chroom, glas, RVS, wit en zwart. Op die manier heb je de keuze uit een breed assortiment, waar je op een mooie wijze gebruik van kunt maken. Goed af te stemmen op de rest van jouw interieur. Voor een industriële, een moderne of juist een meer klassieke look van de verlichting. Wij helpen je inspiratie op te doen, zodat je online een goede keuze kunt maken.

De meeste LED downlight hebben we voor je op voorraad. Dat betekent dat we er meteen voor je mee aan de slag kunnen. We maken jouw bestelling in orde, zodat je die daarna snel in huis hebt. Ideaal om de bestaande verlichting te vervangen of om met de downlights in LED meteen een duurzame keuze te maken. Bestel ze online, dan zorgen wij ervoor dat je de LED verlichting zo snel mogelijk in huis hebt.