Tijdschakelaars

Tijdschakelaars gezocht? De makkelijkste manier om de verlichting op gezette tijd in en weer uit te laten schakelen. Handig, bijvoorbeeld om te voorkomen dat de verlichting heel de nacht brandt op het moment dat je daar niets van merkt. Zonder van de elektriciteit en bovendien niet bepaald een duurzame keuze. Met onze schakelaars op basis van tijd kun je dat eenvoudig voorkomen, door vooraf in te stellen wanneer je wilt dat de verlichting brandt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

5 artikel(en)

Sorteer op

5 artikel(en)

Sorteer op

De tijdschakelaars kun je gebruiken om verlichting te schakelen, net als voor allerlei andere apparaten. Dankzij de Euro-stekker in de schakelaar, waar je in principe ieder apparaat op aan kunt sluiten. Tenminste, binnen het maximaal toegestane vermogen natuurlijk. Dankzij 3500W kun je in principe ieder (huishoudelijk) apparaat aansluiten, zonder je zorgen te hoeven maken over het maximale vermogen.

Benieuwd hoe je de tijdschakelaars kunt gebruiken? Het is voldoende om met de draaischijf in te stellen wanneer je wilt dat de verlichting gaat branden, of je het apparaat inschakelt. En stel op die manier ook in vanaf welk moment je de stroom weer wilt onderbreken. Vanaf dat moment dat de verlichting uit gaan of schakelt het elektrische apparaat uit. Zonder dat je er zelf omkijken naar hebt, omdat de schakelaar dat automatisch voor je doet. Volledig analoog, zodat je kunt vertrouwen op de mechanische techniek, die minder storingen vertoont dan veel digitale oplossingen.

Maximaal vermogen

Houd rekening met het maximale vermogen, dat de tijdschakelaar kan schakelen. Gaat het bijvoorbeeld om 3500W? Gebruik dan apparaten die niet meer vermogen kunnen leveren. Dat is vooral belangrijk wanneer je een verlengsnoer gebruikt met meerdere stopcontacten, dat je aansluit op de tijdschakelaar. Je hebt op die manier de kans om meerdere apparaten aan te sluiten. Samen mogen die niet meer vermogen leveren dan het maximale vermogen van de schakelaar. Met de meeste huishoudelijke apparaten zal dat geen probleem zijn. En wil je verlichting schakelen met de tijdschakelaars? Als je kiest voor LED is de kans zeer klein dat je boven het maximale vermogen uit zal komen.

Twijfel je over het gebruik van de tijdschakelaars, bijvoorbeeld voor binnen of voor buiten? Onze experts denken daarover graag met je mee. Zo maak je een keuze voor goede kwaliteit, binnen de normen die daarvoor belangrijk zijn. Om de verlichting of apparaten eenvoudig in en uit te laten schakelen. Volledig automatisch, zonder dat jij daar omkijken naar hebt. Zodat je zeker weet dat het goed en op tijd werkt, dus niets om je zorgen over te maken.

Tijdschakelaar kopen

Wil je een tijdschakelaar kopen, bijvoorbeeld in wit? Het is een van de meest populaire kleuren. Handig, waarbij de schakelaar zo min mogelijk op zal vallen in de rest van de omgeving. Je kunt er op een bijna onzichtbare manier gebruik van maken, terwijl je wel profiteert van de handige functies. Om de verlichting automatisch in te laten schakelen en weer uit te schakelen, bijvoorbeeld tijdens de donkere avonduren waarin je thuiskomt.

Uiteraard zorgen we ervoor dat je de tijdschakelaars zo snel mogelijk in huis hebt, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling standaard de volgende werkdag in huis hebt. Daarna heb je de schakelaar 100 dagen op zicht. Bestel online, dan profiteer je van onze laagsteprijsgarantie en maak je net als onze andere meer dan 100.000 tevreden klanten een uitstekende keuze. Met analoge tijdschakelaars, die uitstekend werken en precies doen wat jij daarvan verwacht om (LED) verlichting te schakelen.