Stopcontacten

Stopcontacten kopen? Je kunt eigenlijk nooit genoeg aansluitpunten hebben, bijvoorbeeld om apparatuur en verlichting aan te sluiten. Dus heb je nieuwe LED armaturen of lampen gekocht en zoek je naar extra punten om de stekkers in te steken? Met onze stopcontacten maak je een goede keuze. Ze zijn er in verschillende designs, bijvoorbeeld voor een meer klassiek of juist een modern ontwerp. Op die manier maak je een mooie en degelijke keuze, terwijl je daarvoor natuurlijk gebruik kunt maken van onze aanbiedingen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 104 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 104 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Benieuwd naar ons assortiment met stopcontacten, beschikbaar in verschillende kleuren? Ze zijn er voor binnen en voor buiten, bijvoorbeeld met een deksel in zwart of een andere kleur. Dus zoek je naar een combinatie met groen, grijs of in wit? Wij laten je online zien wat er beschikbaar is. Bestel de contacten die je nodig hebt, om daar binnen of buiten gebruik van te kunnen maken.

Binnen en buiten: let op de IP-waarde

Wil je de stopcontacten binnen gebruiken? Je hebt de keuze uit modellen voor inbouw en opbouw. Je hoeft in principe geen rekening te houden met de bestandheid tegen water en vuil, behalve als je daar bijvoorbeeld in de badkamer of een andere natte ruimte gebruik van wilt maken. In de andere gevallen heb je voldoende aan een IP-waarde van 20, waar alle modellen aan voldoen. Ze zijn niet goed bestand tegen vocht en vuil, dus zorg ervoor dat je er op een droge plek gebruik van maakt.

Gaat het je om een stopcontact dat je wel kunt gebruiken in de badkamer, in een andere natte ruimte of zelfs buiten? Let dan goed op de IP-waarde van hete model. De contacten met een waarde IP44 zijn bijvoorbeeld al geschikt om buiten te gebruiken. Ze zijn bestand tegen een (forse) regenbui, zolang ze niet in een plas met water komen te liggen of hangen. Het spatwater kan er niet in doordringen, waardoor je er op een veilige manier gebruik van kunt maken. En zoek je naar een model dat nog beter bestand is tegen vuil van buitenaf? Kies dan de modellen met waarde IP54.

Je hebt de keuze uit een breed assortiment stopcontacten, dat vaak in de aanbieding is. Dus zoek je een geaard stopcontact voor de laagste prijs? Bekijk de goedkope modellen, die er zowel enkel als dubbel zijn. Je kunt daar binnen of buiten gebruik van maken, aan de hand van inbouw of opbouw. Bekijk de diverse modellen die er beschikbaar zijn, waarmee wij ervoor zorgen dat je alle LED verlichting en andere apparaten kunt aansluiten.

Stopcontacten kopen: uitgebreid assortiment

Wil je nieuwe stopcontacten kopen? Je hebt de keuze uit diverse modellen, die we in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad hebben. Dus wil je er snel gebruik van maken of zoek je een model dat we zelfs meteen kunnen leveren? Wij gaan met jouw bestelling aan de slag, zodat je de contacten kunt (laten) plaatsen en de stekker erin kunt steken.

Je betaalt een lage prijs voor de stopcontacten, zowel in de aanbieding als met onze goedkope modellen waarmee je altijd bespaart. Dat geldt voor de modellen voor binnen en voor buiten, zowel voor inbouw als opbouw. Dus zoek je een enkel of een dubbel stopcontact waar je goed gebruik van kunt maken om bijvoorbeeld LED verlichting aan te sluiten? Bekijk de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. En twijfel je over de beste keuze? Wij adviseren je graag, zodat je een goede keuze maakt voor jouw systeem, verlichting of apparaten.