LED Grondspots

LED grondspots kopen? Een prachtige keuze bij een boom, bij een mooie struik of op een andere plek in de tuin. Bijvoorbeeld langs de oprit of langs het pad, om dat op een bijzondere wijze te verlichten. Van onder naar boven, waardoor het licht op een brede manier uit kan stralen. Mooi om te zien en bovendien heel praktisch, waarmee je ervoor zorgt dat het in de tuin een stuk gezelliger en sfeervoller oogt. Of om je weg te vinden, met de verlichting die je wijst naar de voordeur of langs de grote planten die je er hebt staan.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

19 artikel(en)

Sorteer op

19 artikel(en)

Sorteer op

Hoe je de grondspots in LED buiten ook wilt gebruiken, je hebt de keuze uit een groot aantal modellen. In miniformaat voor een klein model of juist wat groter om daarmee meer verlichting aan te kunnen brengen. In zwart en in wit, zowel met een vierkante afdekplaat als met de mooie ronde platen. Voor een strakke of een meer sierlijke toevoeging aan de tuin, waarmee je die helemaal naar wens kunt vormgeven. Met het vermogen dat je nodig hebt, voor voldoende lichtopbrengst om de tuin mooi te verlichten.

Inbouw: let op de diepte

Zoek je LED grondspots voor buiten, die je netjes wilt inbouwen in de grond? Het is de mooiste manier om verlichting aan te brengen, waarmee je het net kunt laten lijken of het licht uit de grond komt. Bijvoorbeeld onder een boom of onder een struik, die je daarmee op een bijzonder sfeervolle wijze kunt verlichten. Let daarbij in ieder geval goed op de diepte. Om een gat te graven dat diep genoeg is, dat je bijvoorbeeld vult met grind om het water weg te kunnen laten lopen. Dat voorkomt dat de spots in het water komen te staan. Ondanks dat ze waterdicht zijn is dat de beste keuze voor het behoud daarvan, om er lang gebruik van te blijven maken.

De LED grondspots moeten natuurlijk waterdicht zijn, zodat je er buiten bij de boom of op een andere plek in de tuin gebruik van kunt maken. Let daarvoor goed op de IP-waarde van de modellen. Met IP65 en IP67 weet je dat je goed zit. De verlichting is dan goed bestand tegen vocht en water, net als tegen stof en allerlei vormen van vuil. Om de verlichting ook bij een flinke regenbui te kunnen gebruiken, zonder je daar zorgen over te hoeven maken.

LED grondspots kopen: uitgebreid assortiment

Op veel van de grondspots in LED krijg je standaard 5 jaar garantie. Dat betekent dat je je daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken, omdat de kwaliteit uitstekend is. De LED lampen stralen mooi licht uit in bijvoorbeeld 3000K voor warm wit licht. Als sfeervolle keuze in de tuin, waarmee je er bovendien voor zorgt dat het daar ’s avonds en ’s nachts niet te donker zal zijn. Zodat je makkelijker je weg kunt vinden en blijft genieten van al het moois dat je er hebt staan.

De meeste LED grondspots hebben we gewoon voor je op voorraad. Dat voorkomt dat je er lang op moet wachten. In plaats daarvan gaan we er meteen voor je mee aan de slag, zodat jij de grondspots snel kunt plaatsen. Bij de boom of op een andere plek in de tuin, om die op een bijzonder fraaie manier te verlichten. Je krijgt de grondspots in LED natuurlijk 100 dagen op zicht. Zodat je na die periode zeker weet dat je de juiste keuze maakt, met verlichting die er uitstekend voor geschikt is om die buiten in de grond te plaatsen.