Slimme Vloerlampen

Vloerlampen voor slimme verlichting kopen? De lampen staan stevig op hun poot, zorgen voor een sierlijke en moderne look in uw interieur en laten zich bovendien heel slim bedienen. Dat betekent dat je daar makkelijk gebruik van kunt maken, zonder dat je van de bank hoeft te komen. Bovendien kies je met een aantal modellen voor eenvoudig dimbare verlichting, die je zelfs in allerlei kleuren kunt instellen. Het is smart verlichting voor op de vloer, die je bedient met een afstandsbediening of een app op je smartphone.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

En wil je gebruik maken van scènes of andere automatische programma’s? Je kunt ze instellen, bijvoorbeeld om de verlichting in te laten schakelen op het moment dat de zonder onder gaat. Of zodra je beneden komt, als het weer tijd is om te ontbijten of aan het werk te gaan. Jij bepaalt hoe je er gebruik van wilt maken, altijd aan de hand van slimme mogelijkheden. De vloerlampen zijn bovendien mooi om te zien, om er binnen het interieur op een stijlvolle wijze gebruik van te maken.

Smart LED lampen op de vloer

De smart LED lampen op de vloer zijn makkelijk te bedienen, zijn prachtig om te zien en werken bovendien heel energiezuinig. Dat laatste komt door de LED-verlichting, die weinig vermogen nodig heeft om toch tot veel licht te kunnen komen. Dus gebruik je 6W, 12W of 18W? De kans is groot dat je er voldoende licht aan hebt, om de ruimte in ieder geval gedeeltelijk mee te verlichten. En combineer je de vloerlampen voor slimme verlichting met andere smart LED lampen? Je kunt ze eenvoudig samen schakelen.

Met de vloerlampen van WIZ en bijvoorbeeld Calex wordt het een stuk makkelijker om die in te schakelen en weer uit te doen. Je doet dat gewoon met de afstandsbediening of door gebruik te maken van de app. Op die manier hoef je er niet meer voor op te staan en naar de schakelaar te lopen. Bovendien schakel je alles in één keer in of uit, waardoor het niet meer nodig is om de verschillende lampen af te gaan.

Bovendien zijn de vloerlampen voor slimme verlichting mooi afgewerkt. Het gaat bijvoorbeeld om aluminium van hoge kwaliteit, afgewerkt in mat nikkel. Het is op die manier een stijlvolle keuze, bijvoorbeeld binnen een modern interieur. En ben je op zoek naar een andere stijl? Wij helpen je online inspiratie op te doen, om eenvoudig een goede keuze te maken.

Vloerlampen slimme verlichting kopen

Wil je vloerlampen voor slimme verlichting kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kleur of kleurtemperatuur? Je kunt de lampen gebruiken in sfeervol warm wit licht, bijvoorbeeld in 3000K. En wil je daarna gebruik maken van 4000K voor natuurlijk wit licht of ga je voor het heldere en koele 6000K? Jij bepaalt, net als met sommige modellen in alle andere kleuren die er beschikbaar zijn. Zo stel je de lamp in zoals je wilt, zonder dat je daarvoor van je stoel hoeft te komen. Of zelfs als je niet thuis bent, met de lampen die je vanuit de app ook via internet kunt bedienen.

We leggen je graag meer uit over de slimme verlichting, als je daarover vragen hebt. Dat geldt natuurlijk voor de vloerlampen, net als voor de andere modellen waar je gebruik van kunt maken. En wil je ze met elkaar combineren om een scène te creëren of een programma in te stellen? We helpen je dat op de juiste manier te doen. Dus bestel jouw verlichting online, dan gaan we ermee aan de slag en heb jij de slimme vloerlampen daarna zo snel mogelijk in huis.