LED Klemlampen

LED klemlampen kopen? De ideale keuze op jouw bureau of aan tafel. Dankzij een lamp die je daar makkelijk aan vast kunt klemmen. In diverse sierlijke en meer moderne ontwerpen, voor een industriële, landelijke of heel andere look.

De LED klemlampen zijn beschikbaar met aan-/uitschakelaar in het snoer, net als op het product. Om de lamp altijd eenvoudig in of uit te schakelen, en gebruik te maken van het vermogen tot 40W. Of met 3 tot 5W, zodat je er een klein lampje aan hebt om voor een beetje meer licht te zorgen. In relatief warme kleurtemperaturen, zoals 3000K, 3100K en 3500K. Sfeervol en praktisch tegelijk, zodat je daar in allerlei situaties heel handig gebruik van kunt maken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Met aan-/uitschakelaar

Je bepaalt zelf hoe je de klemlamp wilt schakelen, dankzij de schakelaars die verwerkt zitten in het snoer of in het product zelf. Om de lamp makkelijk aan en uit te doen, op het moment dat je daar graag gebruik van wilt maken. Voor een lichtopbrengst van 200 tot 550 lumen. Als klein lampje voor wat extra licht tot aan de modellen die ervoor zorgen dat je daarbij goed kunt lezen of zelfs kunt werken. Ook als het te donker begint te worden en jij nog even door wilt of op een andere manier wat extra licht kunt gebruiken.

Je hebt de keuze uit een breed assortiment met LED klemlampen. Zoek je bijvoorbeeld een industrieel model in een mooie zwarte kleur? Gemaakt van aluminium of juist van kunststof? Bekijk de verschillende modellen, die beschikbaar zijn in bijvoorbeeld grijs, nikkel, titaan, wit en natuurlijk in het zwart. Zodat je de verschillende modellen met elkaar kunt vergelijken. Ter vervanging van de traditionele klemlamp die je hebt staan, om op een meer zuinige manier gebruik te maken van de mogelijkheden met LED.

De LED klemlampen garanderen tot wel 35.000 branduren, zodat je daar op een heel duurzame manier gebruik van kunt maken. Zonder weinig energie te gebruiken, waardoor de energierekening bovendien lager zal uitvallen. En natuurlijk met onze uitgebreide garantie, voor 2 tot 5 jaar. Zodat je zeker weet dat je met de klemlampen in LED een goede keuze maakt, ook als je op dit moment nog geen ander model hebt staan en je daar voor het eerst gebruik van wilt maken.

LED klemlampen kopen

Je hebt online de keuze uit een breed assortiment LED klemlampen. Kijk goed naar zowel dekhoogte als de breedte van de verschillende modellen. En naar de bevestiging, zodat je zeker weet dat je die kunt gebruiken op het bureau of op de tafel waar het je om gaat. Dankzij een klemopening die groot genoeg is, om de lamp vast te maken en daar vervolgens geen omkijken meer nar te hebben. Zodat je altijd kunt rekenen op voldoende licht, dat je in- en uitschakelt in het snoer of op de lamp zelf.

Je kunt online de LED klemlampen kopen waar je naar op zoek bent. Vanuit ons uitgebreide assortiment, dat we in de meeste gevallen voor je op voorraad hebben. Zodat je jouw bestelling van voor 23:00 uur standaard de volgende dag in huis hebt. Waarna je 100 dagen bedenktijd hebt, om zeker te weten dat je met de klemlamp in LED de goede keuze maakt. Voor bij je thuis of op kantoor, altijd met onze laagsteprijsgarantie.