Lasklemmen

Lasklemmen gezocht? Ideaal om meerdere LED panelen aan te sluiten. Bijvoorbeeld met een soepele draad of reguliere draad, die je er goed in kunt plaatsen en stevig vast kunt zetten. Om de stroomkabels te verlengen, zodat je de mogelijkheid hebt om op kantoor of op een andere locatie gebruik te maken van de panelen voor LED verlichting. Met 3-polige of 5-polige lasklemmen, die we je in de meeste gevallen gewoon vanuit voorraad kunnen leveren.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Benieuwd waarop te letten als je online lasklemmen wilt bestellen? Het is bijvoorbeeld belangrijk om goed te kijken naar het KEMA-keurmerk. Dit geeft aan dat je daar op een kwalitatief goede manier gebruik van kunt maken. Belangrijk, voor een veilige aansluiting waar je volledig op kunt vertrouwen. Op kantoor, thuis of op een andere locatie, waar je gebruik wilt maken van LED panelen. Eenvoudig aan te sluiten met stroomkabels, die je kunt verlengen door de klemmen toe te passen.

En wil je downlights aansluiten, waarvoor je de stroomkabels langer moet maken? Ook dan is het een goed idee om online lasklemmen te bestellen. Wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat je eenvoudig de juiste uitvoering bestelt. 3-polig of 5-polig, iets waarover onze experts je graag meer vertellen als je twijfelt wat je nodig hebt. We leggen het je uit, om jouw bestelling te doen en de LED panelen of de LED downlights op een veilige en dagelijks manier aan te sluiten.

3- of 5-polige klem

Benieuwd naar de verschillen tussen de 3-polige en de 5-polige lasklemmen? Het gaat om het aantal klemposities dat er aanwezig is. Je hebt de beschikking over 3 klemposities of 5 klemposities, afhankelijk van het model waar je voor kiest. Kijk goed naar het type stroomkabel dat je wilt verlengen en het aantal anderen dat erin zit. Bepaal op die manier hoeveel klemmen je nodig hebt, zodat je de verschillende aders op de goede wijze met elkaar kunt verbinden.

Wil je bijvoorbeeld twee blauwe draden en twee bruine draden met elkaar verbinden? Je sluit de twee blauwe draden aan op één lasklem. Ook voor de twee bruine draden gebruik je een lasklem, waardoor je er op die manier twee nodig hebt. Bovendien heb je een netsnoer nodig, om de aansluiting op een goede manier te maken. We denken graag met je mee over de lasklemmen die je moet bestellen, om de LED downlights of de LED panelen op een goede manier aan te sluiten.

Lasklemmen kopen

Zoek je naar gebruiksvriendelijke lasklemmen, waar je eenvoudig gebruik van kunt maken? Wij zorgen ervoor dat je kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. Om kabels individueel aan te sluiten en weer los te maken, dankzij de sterke verbindingsklemmen. Waarbij we aangeven voor hoeveel geleiders de klemmen geschikt zijn, afhankelijk van het model dat je kiest. Om online te bestellen, met natuurlijk het KEMA-keurmerk zodat je kunt vertrouwen op hoge kwaliteit en maximale veiligheid.

Online lasklemmen kopen en zeker weten dat je daarmee een goede keuze maakt? Je hebt al onze producten standaard 100 dagen op zicht, zodat je dit op je gemak kunt beoordelen. Bovendien zorgen we er met de laagsteprijsgarantie voor dat je nooit meer te veel betaalt en gaan we meteen met jouw bestelling aan de slag. In de meeste gevallen gewoon vanuit onze voorraad. Op die manier zorgen we ervoor dat je de lasklemmen snel in huis hebt, net als de LED panelen en bijvoorbeeld LED downlights die je online bestelt.