LED Spots GU5.3

LED spots GU5.3 kopen? Populaire inbouwspots, die in LED weinig energie verbruiken en toch zorgen voor de lichtopbrengst die je nodig hebt. In de verschillende kleurtemperaturen, voor een warme of juist meer koele lichtbundel. Ter vervanging van vergelijkbare spots met een veel hoger vermogen, bijvoorbeeld om de energierekening omlaag te brengen. En om een meer duurzame keuze te maken op basis van de GU5.3 fitting, zodat je daar een enorm aantal branduren mee vooruit kunt. Zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt, dankzij de laagsteprijsgarantie voor zowel deze lampen als de rest van ons uitgebreide LED-assortiment.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

12 artikel(en)

Sorteer op

12 artikel(en)

Sorteer op

Benieuwd naar de wattages die er beschikbaar zijn als je zoekt naar GU5.3 in LED? De wattages liggen een stuk lager dan bij de niet-LED verlichting. Dat heeft te maken met de manier waarop LED lampen omgaan met hun energie. Dat doen ze op een heel zuinige en efficiënte wijze. Zodat een klein beetje vermogen al voldoende is om voor de lichtopbrengst te zorgen die je nodig hebt. Ontdek de LED spots GU5.3 met 1 tot 5 Watt aan vermogen. Of de modellen met 5 tot 10 Watt, zodat je daar goed gebruik van kunt maken. In de armaturen die je al hebt zitten, of die je daar los bij kunt aanschaffen.

Warm wit, natuurlijk wit en helder of koel wit

Zoek je naar LED spots GU5.3 in een specifieke warme of juist meer koele kleur? Je hebt de keuze uit verschillende kleurtemperaturen. Voor het warm witte licht kies je bijvoorbeeld voor 3000K. En gebruik je 4200K? Dan kun je rekenen op een meer natuurlijk witte kleur van de verlichting, die in de buurt komt bij het daglicht. De lampen in 6400K staan bekend om hun heldere of koele witte licht. Goed geschikt om bij te lezen of te werken, dankzij de concentratiemodus waar we op die manier in komen.

Je hebt de keuze uit een aantal verschillende LED spots GU5.3, zowel op basis van het vermogen als de lichttemperatuur. En let bijvoorbeeld op de lichtopbrengst in lumen. Voor verlichting waarmee je de ruimte goed kunt verlichten. Of om op een meer sfeervolle manier gebruik van te maken, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. En natuurlijk afhankelijk van het aantal spots dat je wilt combineren. Zodat je de ruimte op een sfeervolle manier kunt verlichten. Of om zeker te weten dat je voldoende licht hebt om goed bij te kunnen werken of lezen.

LED spots GU5.3 kopen

Op zoek naar LED verlichting met een GU5.3 fitting? Je hebt de keuze uit een aantal verschillende modellen. Die je online met elkaar kunt vergelijken, zowel op basis van het wattage als de kleurtemperatuur. Of die je in een voordeelverpakking kunt bestellen, zodat je een groot aantal modellen tegelijkertijd ontvangt. Handig als je er een paar achter de hand wilt hebben, of om alle bestaande verlichting daarmee te vervangen. En voortaan gebruik te maken van LED, zodat je de energierekening eenvoudig omlaag kunt brengen.

We hebben veel van de verlichting gewoon voor je op voorraad. Dat geldt voor de LED spots GU5.3, net als voor de andere verlichting op basis van LED. Standaard goed van kwaliteit en toch met een lage prijs. Iets dat we je graag zelf laten ervaren, dus je hebt de producten altijd 100 dagen op zicht. Zodat je zeker weet dat je daarmee de juiste keuze maakt, zonder dat je daar te veel voor betaalt. Bestel jouw LED spots GU5.3 dus online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en heb je ze snel in huis.