LED Panelen Plafond

LED panelen aan het plafond nodig? De ideale keuze voor op kantoor, in de horeca en ook voor thuis. Stralende verlichting op basis van de kleurtemperatuur die je zoekt, beschikbaar in verschillende populaire afmetingen. Gaat het je om vierkante of juist rechthoekige panelen? Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende modellen ie er beschikbaar zijn. Voor opbouw of inbouw, afhankelijk van de manier waarop je de verlichting aan het plafond wilt hangen. Ideaal om de huidige panelen te vervangen of om die voor de eerste keer te plaatsen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 121 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 121 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

DeLED panelen voor aan het plafond zijn er in verschillende kleurtemperaturen. Gaat het om helder en koel wit licht om bij te werken of wil je juist zorgen voor een gezellige en warme sfeer? Wij laten je zien wat er beschikbaar is, net als wanneer je zoekt naar een bepaalde afmeting. Van vierkant en heel klein tot de grote rechthoekige panelen. Laat het licht stralen vanaf het plafond, terwijl je daar dankzij het gebruik van LED ondertussen op een heel zuinige manier gebruik van kunt maken.

LED panelen in 3 kleurtemperaturen

De LED panelen zijn er in grofweg 3 verschillende kleurtemperaturen. Zoek je naar het meest sfeervolle en warme licht uit de LED-verlichting? Kies dan voor 2700K of voor 3000K. Dit staat bekend als warm wit, en kun je goed vergelijken met het licht dat we kennen van bijvoorbeeld een sfeervolle gloeilamp. De verlichting is goed geschikt om iets bij te lezen of om televisie bij te kijken.

Zoek je in plaats daarvan naar LED-verlichting in de kleur van daglicht of zelfs helder en koel wit? Het natuurlijk witte licht heeft een kleurtemperatuur van bijvoorbeeld 4000K of 4200K. Het licht is goed geschikt voor verschillende activiteiten en komt dicht in de buurt bij het licht waar we overdag graag bij werken. En gaat het je om licht waarbij jij je goed kunt concentreren en hard door kunt werken? Dan kun je zelfs gebruik maken van het koele of helder witte licht. Deze LED panelen hebben een kleurtemperatuur van 6000K of 6400K. Op die manier heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden, afgestemd op het type licht da je zoekt. En hoe je er aan het plafond ook gebruik van wilt maken, wij zorgen er met het brede assortiment voor dat je daar online de keuze uit hebt.

Populaire formaten

Populaire typen

Opbouw panelen in 30x120 en andere afmetingen

Benieuwd naar de verschillende afmetingen die er beschikbaar zijn? De LED panelen voor aan het plafond zijn er bijvoorbeeld in 30x120cm, net als in een aantal andere maten. Gaat het je om een lengte of een breedte van 300mm, 400mm, 500mm of 600mm? Wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat je daar in het klein of juist groter gebruik van kunt maken. Ga je voor meer of minder lichtopbrengst en een stijlvol model aan het plafond? Ontdek de modellen voor inbouw en opbouw, waarmee wij ervoor zorgen dat je vanaf het plafond kunt zorgen voor stralend licht in de kleur die je zoekt.

De LED panelen aan het plafond zijn er zowel in een rechthoek, rond als in een vierkante vorm. Ontdek de verschillende modellen of vraag onze specialisten om advies, dan denken we graag met je mee. Op die manier bestel je eenvoudig de juiste verlichting. Dankzij LED kun je daar heel zuinig gebruik van maken en kun je vertrouwen op een lange levensduur. De energierekening kan omlaag en het aantal branduren is hoog, zodat je dubbel profiteert van de overstap naar LED aan het plafond.