Buitenlampen met Sensor

Gebruik maken van buitenlampen met sensor? Dankzij de bewegingssensor brandt de verlichting alleen als er iemand aanwezig is. Dat bespaart onnodige kosten en helpt bovendien ongenodigde gasten af te schrikken. Zodra zij de tuin of de ruimte betreden schakelt de verlichting in, waardoor het goed zichtbaar wie er is en wat die persoon doet. Een belangrijke vorm van bescherming, bijvoorbeeld met de krachtige bouwlampen in LED. De hoge lichtopbrengst en de sensor houden elkaar goed in balans, om het energieverbruik tot een minimum te beperken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Benieuwd naar het beschikbare aanbod en wilt u meer weten over het maken van een goede keuze? De bewegingssensor is praktisch standaard, dus daarop hoeft u niet als eerste te letten. Interessanter bij een van de buitenlampen met sensor is het om goed te kijken naar het aantal branduren, het vermogen in Watt en bijvoorbeeld de kleurtemperatuur van de verlichting. Die is er in 3000K voor warm wit licht, in 4000K voor natuurlijk wit licht en in 6000K voor helder of koel wit licht. Op die manier helpen we u graag een goede keuze te maken, inclusief de sensor die de verlichting laat branden als er iemand aanwezig is.

10 tot 100W vermogen

Uiteraard zijn de buitenlampen met sensor er in de verschillende vermogens. Gaat het om een beetje verlichting bij de voordeur of de achterdeur, zonder dat de rest van de tuin bestraald hoeft te worden? Dan is 10W in LED over het algemeen al voldoende. LED werkt een stuk efficiënter dan traditionele lichtbronnen. Het vervangt verlichting van 80 tot 100 Watt, in de traditionele vorm. En zoekt u binnen LED naar buitenlampen met sensor met meer vermogen? Ze zijn er tot 100 Watt, om daarmee een compleet terrein of heel de tuin te kunnen verlichten. Eem professionele keuze, waarvoor u online natuurlijk de laagste prijs betaalt.

Let naast het vermogen ook op de afstand waarop de sensor kan detecteren of er iemand aanwezig is. Veel van de modellen hebben een sensor die tot ongeveer 6 meter kan meten. Daarnaast zijn er modellen beschikbaar die tot wel 10 meter zicht hebben. De verlichting schakelt dan eerder in. Dat is prettig als u er zelf gebruik van wilt maken en op het moment dat er anderen in de tuin of op het terrein aanwezig zijn. U bent daar dan vroeg van op de hoogte, bijvoorbeeld om iemand af te kunnen schrikken.

Buitenlampen met sensor kopen: uitgebreid online aanbod

Interesse in de buitenlampen met sensor en benieuwd naar ons aanbod? Ontdek de modellen met bijvoorbeeld 20.000 branduren, met 30.000 branduren of zelfs met 50.000 branduren. We laten op die manier graag zien wat er beschikbaar is, aan de hand van de eigenschappen die u belangrijk vindt. Gaat het u om de maximale duurzaamheid, om een bepaalde lichtopbrengst of om de reikwijdte van de sensor? Wij laten u zien wat er beschikbaar is, zodat u daar online op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.

Enthousiast over de buitenlampen met een bewegingssensor? We hebben ze in veel van de gevallen gewoon voor u op voorraad. Dat betekent dat u ze online kunt bestellen en dat we daar meteen mee aan de slag gaan. Voor een snelle verzending naar uw adres, zodat u de bestellingen van voor 23:00 uur standaard de volgende werkdag al in huis heeft. Altijd met de laagsteprijsgarantie, zodat u daarvoor nooit meer te veel betaalt. De goedkoopste keuze voor buitenlampen met sensor, om daar in de tuin of op een andere buitenlocatie professioneel gebruik van te kunnen maken.