Voedingskabels

Voedingskabels kopen? Essentieel om verlichting en andere elektrische apparaten aan te sluiten. En handig om achter de hand te hebben, om te voorkomen dat je misgrijpt. Vanuit ons assortiment bestel je eenvoudig de producten die je nodig hebt, waarmee je ervoor zorgt dat je alles kunt aansluiten. In zwart en in wit, net als haaks of met een reguliere stekker aan de kabel. Wij laten je online zien wat er beschikbaar is.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

11 artikel(en)

Sorteer op

11 artikel(en)

Sorteer op

Binnen de voedingskabels heb je de keuze uit verschillende aansluitsnoeren. Zoek je naar een 2-aderig of 3-aderig model? In wit of in zwart, net als op basis van een specifieke lengte? Wij zorgen ervoor dat je ze online kunt bestellen, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt.

Bekijk wat er beschikbaar is als je zoekt naar een van de aansluitsnoeren. Of plaats een grote bestellen, waarmee je zeker weet dat je er daarvan altijd genoeg achter de hand zal hebben. In wit en in zwart, bijvoorbeeld om de kleur aan te laten sluiten bij de apparatuur die je gebruikt. In zwart en in wit, net als in andere donkere of lichte kleuren die je daarmee goed kunt combineren. Of die het makkelijker maken om de voedingskabels weg te werken.

Aansluitsnoeren: ook haaks

De aansluitsnoeren en voedingskabels zijn er in meerdere varianten, afhankelijk van de manier waarop je die wilt gebruiken. Gaat het je om een normale stekker, die je rechtdoor in het stopcontact steekt? Je kunt ter alternatief gebruik maken van een haaks model. Op die manier sluit je de stekker eenvoudig aan, om de kabel vervolgens omlaag of omhoog te laten lopen. Of zijwaarts, afhankelijk van de manier waarop het stopcontact geplaatst is.

Bekijk de haakse modellen en reguliere voedingskabels. Eenvoudig online te bestellen, uiteraard met de lengte waar je naar op zoek bent. Wij zorgen ervoor dat je de aansluitsnoeren snel in huis hebt, om daar zakelijk of privé gebruik van te maken. In zwart of in wit, met een snoer dat je kunt gebruiken om bijvoorbeeld verlichting aan te sluiten. Of voor andere elektrische apparaten. Let goed op de verschillen tussen de 2-aderige en 3-aderige exemplaren. Daarmee weet je zeker dat je de voedingskabels op een veilige manier gebruikt.

Voedingskabel kopen

Een voedingskabel kopen of op zoek naar aansluitsnoeren? Bestel ze met bijvoorbeeld een lengte van 1,5 meter. Je hebt dan voldoende vrijheid om de apparaten aan te sluiten. Eenvoudig op maat te maken, als het snoer korter mag zijn. Met een haakse stekker of een rechte stekker. Eenvoudig te gebruiken en van goede kwaliteit. Aan de andere kant zorgen we ervoor dat je daarvoor een zo laag mogelijke prijs betaalt.

Bestel je jouw aansluitsnoeren online? Je krijgt op onze producten tot 10 jaar garantie, waarmee je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Bovendien hebben we de meeste producten voor je op voorraad, zodat we die snel naar je kunnen verzenden. Bestel je op werkdagen voor 23:00 uur? Dan heb je jouw bestelling normaal gesproken de volgende dag in huis. Vervolgens heb je 100 dagen bedenktijd, om de producten op je gemak te beoordelen en er zeker van te zijn dat je daarmee een goede keuze maakt. We garanderen je de laagste prijs voor ons complete assortiment, inclusief de belangrijke voedingskabels. Bestel ze online, dan gaan wij er mee aan de slag en heb je ze zo snel mogelijk in huis.