LED Downlights

Wil je LED Downlights kopen? Bij BES LED krijg je op alle LED Downlighters minimaal 2 jaar garantie en uitstekende service. LED Downlighters zijn LED spots met inbouw of opbouw armaturen en zijn te verkrijgen in warme (2700K t/m 3000K), neutrale (4000K t/m 4500K) of koude kleuren (6000K t/m 6500K). Deze LED spots zorgen direct voor een luxe uitstraling. Bekijk onze LED Downlights in onze webshop en kies direct de geschikte LED downlighter.

Artikelen 1 tot 24 van 126 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 126 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

LED Downlighters

LED Downlighters, meer bekend als LED Spots, worden vaak gebruikt bij plafondverlichting of systeemverlichting. Onze LED Downlighters kunnen inbouw of opbouw gemonteerd worden en zijn te verkrijgen in diverse kelvin schalen qua lichtwarmte en diameters.

Dankzij de verschillen in de kelvin schalen kan je altijd de juiste LED Downlighter kiezen voor de gewenste ruimte; denk aan warm wit, neutraal of koud. Andere bekende kenmerken van LED Downlighters zijn dat deze vorm van verlichting erg energiezuinig is. De LED Downlighters zijn te verkrijgen in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan een vierkante, ronde of rechthoekige led spot.

Kelvin schalen LED Downlights

LED Downlights staan bekend om de mooie lichtspreiding in een ruimte en garanderen veel besparing in energiekosten. Hieronder zie je de verschillen tussen de kelvin schalen bij LED Downlights:

3000k Downlights: geeft warm licht en voegt veel sfeer toe in een ruimte. Deze type LED Spots worden veelal gebruikt voor thuis, supermarkten en winkels.

4200k Downlights: geeft neutraal licht en wordt vaker gebruikt bij supermarkten, fabrieken, retail zaken en ruimtes met een neutrale sfeer.

6000k Downlights: geeft koele licht. LED Downlights met deze kelvin of hoger wordt vaak gebruikt bij fabrieken, garages, laboratoria, ziekenhuizen of andere ruimtes waar fel en neutraal licht gewenst is. Wij raden deze type LED Downlights niet aan voor thuis gebruikt.

LED Downlight Inbouw

Inbouw LED Downlights zijn één met de oppervlakte waar de spots in gemonteerd zijn. Dit zorgt voor een zeer strak en fraai design in het plafond. Met een paar simpele LED Spots kan een ruimte al direct een veel luxere uitstraling krijgen. Tevens worden deze vormen van verlichting ingezet, omdat ze erg energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben. Een mooie bijkomstigheid van LED Downlights zijn dat de LED Spots een mooi effect geven wanneer ze naast een muur geplaatst worden.

LED Downlight Opbouw

Het is gebruikelijk dat LED Downlights worden gemonteerd met een inbouw armatuur, echter zien we steeds vaker dat er vraag is naar LED Downlights met een opbouw armatuur. Vandaar dat BES LED ook opbouw LED Downlights aanbiedt. Kies je gewenste LED downlight en neem daarbij een inbouw of opbouw armatuur. LED Downlights met een opbouw armatuur geven een fraaie en unieke uitstraling aan uw plafond met meer karakter en dynamiek. Doordat de opbouw Downlights uitsteken, zorgen de LED Spots voor een speelse en dynamische uitstraling.

LED downlights dimbaar

LED Downlights die dimbaar zijn? Deze type LED spots zijn extra energiezuinig en geven je de mogelijkheid om de felheid van het licht op elk moment aan te passen. Standaard LED downlights staan er om bekend om dat ze zuinig zijn, echter zijn LED downlights met een dim functie nog zuiniger dan reguliere downlighters. Wat wel van belang is bij het aanschaffen van een dimbare LED Downlight is dat het gekoppeld moet zijn aan een LED Dimmer, anders kan je geen gebruik maken van de dim functie. Let wel op bij het aanschaffen van een LED dimmer dat deze kwalitatief is. Een een goedkope LED dimmer kan er namelijk voor zorgen dat de LED spots sneller inbranden of zorgen voor kortsluiting. Door een goedkope LED dimmer te kopen kan je denken voordelig uit te zijn, echter kan dat je nog eens duur te komen staan.

Dimbare LED Downlights zijn een trend en bij BES LED zien we hier een continue stijging in qua verkopen. Bekijk onze betrouwbare en kwalitatieve LED Dimmers en schaf deze aan in combinatie met onze LED Downlights.