LED Downlights Rond

Een LED downlight rond kopen? De populairste keuze, om op een mooie manier gebruik te maken van downlighters. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld dankzij de modellen voor opbouw en inbouw. Bovendien kun je dimbare verlichting in LED kopen, die je kunt combineren met een LED-dimmer. Je stelt dan zelf de gewenste lichtsterkte in, voor de ideale verlichting bij jou thuis of op het werk.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 296 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 296 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment met ronde LED downlights? Je hebt de keuze uit modellen op basis van de diameter, net als aan de hand van de inbouw diameter. Kijk goed naar de afmetingen en naar het gat dat je nodig hebt om de inbouw-modellen te kunnen plaatsen. Met de opbouw LED downlights rond heb je daar geen last van, maar kijk wel goed naar de afmetingen van de verlichting die je wilt bestellen.

Ronde LED downlights

De ronde LED downlights zijn een mooie en stijlvolle keuze, zowel dankzij de vorm als dankzij de afwerking daarvan. We maken daarvoor bijvoorbeeld gebruik van mat aluminium, onder andere in wit. Het zorgt voor een rustige en strakke uitstraling, die nauwelijks opvalt ten opzichte van de lichtbron. Het licht straalt er op een heldere manier uit, terwijl de verlichting ook elegant oogt op het moment dat je er geen gebruik van maakt.

Zoek je naar een zo compact mogelijke manier om de verlichting in te bouwen? Kies dan voor de slim-modellen. Ze zijn extra slank vormgegeven, waardoor je er ook in een koof of onder een keukenkastje gebruik van kunt maken. Het is bijna platte verlichting, waar je veel minder diepte voor nodig hebt om het goed in te kunnen bouwen.

Andere LED Downlights

Opbouw, inbouw en dimbaar

We laten jou graag zien wat er beschikbaar is als je zoekt naar een LED downlight rond. Dat kan als opbouw- en als inbouw-uitvoering, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Opbouw is makkelijker te plaatsen, terwijl inbouw het goed mogelijk maakt om het geheel heel netjes weg te werken. Wij adviseren je graag over de beide mogelijkheden, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken.

Wil je de huidige verlichting vervangen door LED? Houd er dan rekening mee dat de LED downlight met een ronde vorm een veel lager vermogen mag hebben, om tot dezelfde hoeveelheid licht te komen. Een lamp met een paar watt aan vermogen is gelijk aan enkele tientallen watts van een traditionele lichtbron. Op doe manier kun je veel zuiniger omgaan met stroom, waardoor je bovendien bijdraagt aan een beter milieu.

LED downlight rond kopen

Wil je de LED downlight in rond kopen? Wij hebben de lampen in de meeste gevallen voor je op voorraad. En bestel daar ook een LED-dimmer bij, indien je dimbare lampen koopt waarvan je zelf de lichtsterkte wilt kiezen. Je voorkomt daarmee dat de lampen gaan knipperen, iets dat kan gebeuren met een reguliere dimmer. En heb je daar vragen over? Wij vertellen je graag meer, zodat je de verlichting en andere techniek op de juiste wijze op elkaar af kunt stemmen.

Bestel de LED downlights in rond die je nodig hebt eenvoudig online, dan gaan we er meteen voor je mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel in huis hebt, om de bestaande verlichting te vervangen of om nieuwe lampen aan te brengen.